Itt vesztette el a szüzességét Anger Zsolt: Videó!

Anger Zsolt szüzesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kezdetét veszi a Szedegi Ifjúsági Napok, melynek kapcsán Anger Zsolt készített promóvideót. A felvételben azonban intim részletek is elhangzottak a színész magánéletéből. 

A Jászai Mari-díjas színész felpattant egy villamosra, és az útvonalhoz közel eső nevezetességekről mondott néhány érdekes tudnivalót az érdeklődőknek. Megtudtuk, hogy Szentgyörgyi Albert hol találta fel a zöld paprikát, és az is kiderült, hogy Zsolt hol veszítette el a szüzességét:

"A Vitéz utca arról nevezetes, hogy annak idején még Partizán utca volt, és a kettes számú kapualjban vesztettem el a szüzességemet most már több mint harminc évvel ezelőtt"

A videó egyszerre humoros és informatív, felkeltve ezzel az emberek figyelmét és kíváncsiságát. Ilyen idegenvezetés mellett valószínűleg sok fiatal szállna villamosra, hogy még több tudnivalót halljon az egyik kedvenc városunkról.

Anger Zsolt egy filmben szerepel Jennifer Lawrence-szel

Zsolt nagyon szerencsés színész, ugyanis együtt szerepelhet Jennifer Lawrence-szel, a sztár legújabb filmjében. A produkció bizonyos jelenetei Magyarországon kerültek rögzítésre, de azt is megtudtuk, hogy a hazai hírességnek mi a véleménye a kolléganőjéről. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.