Louis C. Camilleri Naomi Cambell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, ki rabolta el a szupermodell szívét: úgy tűnik boldogabbak, mint valaha.

Nemrég kiderült, a 47 éves Naomi Campbell újból szerelmes, ezúttal egy egyiptomi üzletember mellett találta meg a boldogságot. A 61 éves Louis C. Camillerivel eleinte titokban randizgattak, de aztán hamar kiderült, hogy bizony gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz.

Naomi Campbell újból szerelmes, egy egyiptomi üzletemberbe Forrás: AFP/Angela Weiss

Nem mintha Naomi anyagi gondokkal küzdene, de Louis annyi pénzzel rendelkezik, hogy erről muszáj említést tenni: az egyiptomi férfi sokáig az egyik legnagyobb dohánycég elnöke volt, nagyjából 50 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik.

Bizonyos információk szerint nagyon jól megvannak együtt, sok a közös vonásuk, és a közös hobbijuk. A közeli ismerősök úgy látják, hogy Naomi nagyon boldog, de valamiért nem szívesen mesél a kapcsolatáról - írta meg a TheSun.

Naomi Campbell jógázik- Videó!

Naomi Campbellt még mindig az egyik legkeresettebb modellként tartják számon világszerte. Nem is csoda, hiszen alakjának a mai napig nincs párja. Most kiderült, mivel tartja karban párductestét a sztár: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.