ValóVilág powered by Big Brother szakítás VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV győztese kitálalt: szakított a barátnőjével, pedig nagyon szereti őt. 

A ValóVilág powered by Big Brother nyertese a műsor fináléja után ismerkedett meg az ÉNB egyik sztárjával, Lunával. A fiatalok szinte azonnal egymásra hangolódtak, és pillanatok alatt egy párrá váltak.

A szerelmesek fél évet voltak együtt, láthattuk őket az idei Story-gálán is, ám akkor még nem igazán akarták bevallani, hogy mi is történik pontosan közöttük. Az egykori villalakó azonban most kitálalt: véget ért a szerelem.

Story-gála: ÉNB-bombázóval érkezett VV Soma Forrás: Polyák Attila/Origo

"A kapcsolatunk alatt is sok kis szakítás-békülés volt, de az utóbbi időben már úgy éreztem, hogy több a vita, mint a boldog pillanat. Viharos viszony volt, szinte bármin össze tudtunk kapni. Két hete közös megegyezéssel végül szakítottunk, én mondtam ki, hogy legyen vége, de megbeszéltük, hogy jóban maradunk. Nehéz, mert ki tudom mondani, hogy szeretem őt és úgy érzem, ő is engem. Annyi pluszt adott és annyit segített, emellett sokat gondolok rá" - mondta Soma, akinek a döntését Luna is maximálisan elfogadja:

"Szeretjük egymást, a jövőre nézve is vannak közös terveink, de jelenleg jobb mindkettőnknek, ha külön vagyunk, míg összeáll bennünk a kép, hogy mit szeretnénk. A mai napig tartjuk a kapcsolatot, jóban vagyunk, szeretem Somát és nem érzem, hogy nekem más férfi kellene"írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.