Zana József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár fizikailag felépült, súlyos anyagi gondokkal küzd a magyar színész. Hálás lenne, ha valaki pénzzel támogatná őt.

"Nincsen munkám, és ha lenne, akkor sem keresnék jól: itthon egyáltalán nem becsülik meg a színészeket. Ez a legnagyobb baj" - mondta el a Ripostnak Zana, és hozzátette, szívesen elfogadna pénzbeli támogatást. "Jó lenne, ha találnék támogatókat, akik pénzzel segítenének nekem. Végre nyélbe üthetném a Zana nélkül mit érek én elnevezésű önálló estemet" - tette hozzá.

Forrás: TV2

Gigadekoltázst villantott Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170716-gigadekoltazst-villantott-toth-vera-enekesno.htmlSzuperül érzi magát a bőrében Tóth Vera, így azzal sem törődik, hogy időről időre a legképtelenebb dolgokkal vádolják meg. A minap egy kommantelő azt állította, hogy az énekesnő retusálja a fotóit, de kapott azért is eleget már, hogy "műtéttel könnyű lefogyni". TV + Sztárok--Újra támad a kánikulahttp://www.life.hu/sztarok/20170716-idojaras-jon-a-kanikula.htmlA hidegfront után ismét forró napokra számíthatunk. Ember legyen a talpán, aki a megküzd a folyamatos fronthatásokkal. TV + SztárokFotó: M.Schmidt János – OrigoHosszú Katinka fotójától dobunk egy hátasthttp://www.life.hu/sztarok/20170715-hosszu-katinka-nagyon-dogos-ezen-a-foton.htmlMár nagyon várjuk, hogy Hosszú Katinkát is láthassuk versenyezni az idei világbajnokságon. De az Instagram-oldalán addig is van mit nézni. TV + Sztárok--Származása miatt támadták Gáspár Evelint http://www.life.hu/sztarok/20170715-gaspar-evelint-a-szarmazasa-miatt-tamadtak.htmlA közösségi oldalán sértette meg egy kommentelő Gáspár Evelint, aki a származásával kapcsolatban tett megjegyzést. TV + Sztárok--Isten éltesse a 44 éves Liptai Claudiát http://www.life.hu/sztarok/20170715-negyvennegy-eves-lett-liptai-claudia.htmlJúlius 15-én ünnepli 44. születésnapját a híres magyar műsorvezető, Liptai Claudia. Isten éltesse sokáig. TV + Sztárok--Ilyen csodaszép volt Egerszegi Krisztina a vizes vb megnyitójánhttp://www.life.hu/sztarok/20170715-egerszegi-krisztina-a-vizes-vb-megnyitojan-is-csodaszep-volt.htmlEgerszegi Krisztinát is láthattuk a vizes vb megnyitóján pénteken. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.