Debreczeni Zita Zita Annoni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a nap is eljött: Debreczeni Zita egy életre lemondott a leánykori nevéről. Biztosan felemelő és furcsa érzés is egyben a változás. 

Zita és Gianni tavasszal mondták ki a boldogító igent, de nem rendeztek akkora bulit az esküvő köré, mint ahogy azt a sztárok szokták. Nem is hazánkban, hanem Olaszországban tettek hű fogadalmat, és egy darabig az sem volt biztos, hogy Zita felveszi-e a kedvese nevét.

Ám a közösségi oldalán történt változásból arra lehet következtetni, hogy a szexi modell döntött, és többé már nem lesz Debreczeni. Az Instagramján ugyanis már Zita Annoniként szerepel, vagyis mégis lecserélte a vezetéknevét.

Száguldok!!!! #Fuerteventura #memories #surf #surftrip #elsőpróbàlkozàs #majdleszjobbis

ZITA ANNONI (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

A sztár egyébként szörfözni tanul Fuerteventurán, de állítása szerint ez a sportág jóval nehezebb, mint amilyennek első ránézésre tűnik. Azt is bevallotta, hogy első alkalommal bizony hisztériás rohamot kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.