Pintér Tibor megmutatta a wakeboardozás alapjait: Videó!

Forrás: RTLKlub -
szörf Pintér Tibor Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges sporttudásáról számolt be Pintér Tibor élő adásban: Mádai Viviennek is megmutatta a legfontosabb alapokat. 

Mint kiderült, Pintér Tibor imádja a vizes sportokat, ezért már hosszú ideje wakeboardozik. A híres magyar színész korábban egy versenyen is indult, ahol harmadik helyezést ért el, és nem meglepő módon a dobogó felső fokán Bódi Sylvi állhatott.

Most azonban az alapok bemutatásáról volt szó, Tenya pedig igyekezett minden fontos tudnivalót elmesélni Mádai Viviennek, akivel egy közös deszkára is felálltak egy rövid időre.

Tibor azt mesélte, hogy régen a levegőben pörgés sem okozott számára gondot, de az utóbbi időben kevesebb időt töltött edzéssel, így ezt a rutinját már elfelejtette.

Kiöregedett a csajozásból Pintér Tibor

A sármos színész őszintén elárulta, hogy mi az a dolog az életében, amiben egyáltalán nem érzi magát sikeresnek: állítása szerint már lassan nincs is kedvese ismerkedni. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.