Így szórakoztatják magukat a reptéren a vízilabdázók: Fotó!

2017.07.17. 19:56

Mi álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a Kiss Gergely és a háromszoros olimpiai bajnok társai shoppingolással ütik el az időt a reptéren. Nem úgy volt eddig, hogy a vásárlás, mint időtöltés, az inkább női szokás? 

Mindenki mással foglalja el magát a reptéren a járatára várva, de sokan nem is sejtik, milyen tartalmasan tölthető el az idő a terminálban. Ez nem mondható el a Masters csapatot erősítő vízilabdásainkról, akik a vizes vébé előtt a Budapest Airport SkyCourt részében szórakoztak egy jót.

A Budapest Airport nagyon szurkol az egykori legendás Kemény Dénes-féle vízilabdacsapat tagjainak, akik legközelebb a veterán csapatok számára rendezett Masters világbajnokságon mutathatják meg, mit tudnak.

Ezzel töltik a várakozási-időt a vízilabdázókForrás:

„Általában 1,5-2 órával korábban szeretünk kimenni a reptérre, hogy ne kelljen rohannunk, legyen egy kis időnk végigjárni az üzleteket, és körülnézni a SkyCourt-ban" - mesélte Szécsi Zoltán. 

Molnár Tamás szerint ezekben az üzletekben mindig találni valami jó kis ajándékot, amellyel meglepheti a családot. Elmesélte, hogy egyszer azonban kellemelten helyzetbe került, mikor bilincset találtak a biztonságiak a táskájában: 

„Egy rokon gyereknek szerettük volna kölcsönadni. Természetesen rögtön kiszúrták, elkobozták, és még magyarázkodnom is kellett. Legközelebb inkább a reptéren veszek játékot"

vízilabdasportoló