Így szórakoztatják magukat a reptéren a vízilabdázók: Fotó!

Forrás: -
sportoló vízilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a Kiss Gergely és a háromszoros olimpiai bajnok társai shoppingolással ütik el az időt a reptéren. Nem úgy volt eddig, hogy a vásárlás, mint időtöltés, az inkább női szokás? 

Mindenki mással foglalja el magát a reptéren a járatára várva, de sokan nem is sejtik, milyen tartalmasan tölthető el az idő a terminálban. Ez nem mondható el a Masters csapatot erősítő vízilabdásainkról, akik a vizes vébé előtt a Budapest Airport SkyCourt részében szórakoztak egy jót.

A Budapest Airport nagyon szurkol az egykori legendás Kemény Dénes-féle vízilabdacsapat tagjainak, akik legközelebb a veterán csapatok számára rendezett Masters világbajnokságon mutathatják meg, mit tudnak.

Ezzel töltik a várakozási-időt a vízilabdázók Forrás:

„Általában 1,5-2 órával korábban szeretünk kimenni a reptérre, hogy ne kelljen rohannunk, legyen egy kis időnk végigjárni az üzleteket, és körülnézni a SkyCourt-ban" - mesélte Szécsi Zoltán.

Molnár Tamás szerint ezekben az üzletekben mindig találni valami jó kis ajándékot, amellyel meglepheti a családot. Elmesélte, hogy egyszer azonban kellemelten helyzetbe került, mikor bilincset találtak a biztonságiak a táskájában:

„Egy rokon gyereknek szerettük volna kölcsönadni. Természetesen rögtön kiszúrták, elkobozták, és még magyarázkodnom is kellett. Legközelebb inkább a reptéren veszek játékot"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.