Gábor Zsazsának még nincs meg a végső nyughelye

Forrás: Northfoto -
Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa egyelőre nem kerül a végső nyughelyükre, senki nem tudja, hogy mi lesz a díva hamvaival. A hazai rokonok szeretnék, ha a családi kriptában helyeznék végső nyugalomra a művésznő maradványait.

Gábor Zsazsa tavaly decemberben hunyt el, de azóta sem sikerült végső nyughelyet találni a maradványainak, viszont egyre több hír röppen fel a néhai díváról. A legutóbbi híresztelés szerint Gábor Zsazsa végrendelete, melyben lányát és utolsó férjét jelöli meg örököséül, eltűnt.

Még mindig nem választották ki Gábor Zsazsa végső nyughelyét Forrás: Northfoto

A művésznő itthoni rokonai szerint azonban nem kell aggódni, a végrendelet valószínűleg meg van, az viszont még mindig kérdés, hol helyezzék örök nyugalomra a színésznőt.

Zsazsa tavaly decemberi halála óta nem beszéltünk Anhalttal, nincs róla semmi hírünk.

Blikknek
Anhalt kezében van a döntés, hová temeti Zsazsát. Egyelőre nem keresett bennünket ez ügyben"

Takáts Tamás a szőlősben vesztette el szüzességét!http://www.life.hu/sztarok/20170717-takats-tamas-a-szolosben-vesztette-el-szuzesseget.htmlA szüzesség elvesztése mindenki számára emlékezetes, de keveseknek volt olyan különleges élménye, mint amilyen Takáts Tamásnak. Ő ugyanis zuhogó esőben, a természet lágy ölén esett át a dolgon először. TV + Sztárok--Megúszta a börtönt a mulatós sztár párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170717-meguszta-a-bortont-a-magyar-mulatossztar-parja.htmlGyilkosság helyett végül kábítószerezés és kegyeletsértés miatt kellett felelnie annak az osztrák férfinak, akit korábban azzal vádoltak, hogy megölte és pincéjének lépcsője alá betonozott egy magyar nőt. A férfi az egyik mulatós sztár párja - írja a Blikk. TV + SztárokThinkstockHujber Feri életében vége van a balhéknakhttp://www.life.hu/sztarok/20170717-nem-balhezik-hujber-feri.htmlHujber Ferenc márciusi interjúja után, sokan csak pislogtak. Néhányan azt feltételezték, hogy valamilyen befolyásoltság alatt állt, amikor a Mokkában beszélt Jézus haláláról. Később a magánéleti válsága is nyilvánosságra került, ami újabb aggódásra adott okott. Most úgy tűnik Hujber újra remekül van. Írja a Blikk. TV + SztárokOrigoGyorsbüfében dolgozott Stohl András lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170717-gyorsbufeben-dolgozott-stohl-andras-lanya-rebeka.htmlStohl András legidősebb lányát, Lucát már sokan ismerhetik, hiszen nemcsak profi táncos, de már a televízióban is rendszeres szereplő. Luca műsorvezető a FEM3 Cafe műsoraiban. De mi a helyzet testvérével a húszéves Rebekával? Ez most kiderült! TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMost már biztos, hogy eljegyzésre készül Harry herceg http://www.life.hu/sztarok/20170716-harry-herceg-el-akarja-jegyezni-a-parjat.htmlMost már egészen biztos, hogy miben mesterkedik Harry herceg: elszólták magukat a barátok. TV + Sztárok--Online kaszinóban dílerként dolgozik Éden Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20170716-online-kaszinoban-dilerkent-dolgozik-eden-barbi-az-eden-hotel-nyertese.htmlAz Éden Hotelből 10 millió forinttal nyertesként távozó Barbi felhagyott a pornós múlttal és civil foglalkozásba kezdett. Mint mondta, szeret kamerák előtt szerepelni, így a webcam és a stúdió nem állt messze tőle, amikor munkát keresett. A Life.hu megtalálta Barbit és kifaggattuk, mivel foglalkozik most és mire költötte a milliókat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.