rajongó Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin a nyaralása alatt nem fotózkodik. Pont. Ha egy kislány megy oda hozzá a bambi szemeivel, akkor sem. Sőt, külön ki is kéri magának, hogy miért nem hagyják pihenni? Hát, aki nem bírja a hírnevet, az ne akarjon híres lenni...

Tihanyból jelentkezett be Gáspár Evelin, aki nem munka, sokkal inkább pihenés céljából látogatott el a közkedvelt községbe. Fotót is kiposztolt a csodás panorámáról, amely alatt egy sértett kommentelő jelent meg:

A férfi elárulta, hogy személyesen lépett oda Evelinhez, ugyanis a lánya nagyon szeretett volna egy fotót az idősebb Gáspár-lánnyal, aki tudomást sem vett róluk, csak tovább állt. Egy másik kommentelő már durva szavakkal illette a fiatal celebet, és ekkor derült ki, hogy Evelinnek miért derogált fotót készíteni a fiatal lánnyal:

"Talán bennetek annyi nem volt, hogy tiszteletbe tartsátok, hogy a másik is nyaral és nyugodtan akar lenni, nem pedig fotózkodni, mert nem egy bazári majom... Köszi" - mondta Evelin.

Íme az eset kommentár nélkül...:

Nem bír a kommentelőivel Gáspár Evelin Forrás: Instagram

Miután kiosztotta a fotózkodnivágyó lány édesapját, a másik kommentelőnek is neki ment, aki valóban megengedhetetlen stílusban szólt Evelinhez, aki hasonló stílusban reagált.

Még annak is beszólt, aki csak arra volt kíváncsi, hogy hol készült a fotó Forrás: Instagram

"Na igen Evike, mert két percet nem szenteltél volna arra a kislányra. Igen, nyaralni mentél, megértem ezt is. De annak a kiskorú lánynak mekkora élmény lett volna. De hát attól, mert van közel 90K követőd instán, te vagy a valaki, és akkor el kell csapni a fejünket nagy beképzelten" - írta megy másik hozzászóló.

UPDATE: A fotók alatti kommenteket eltávolították..

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.