Gyorsbüfében dolgozott Stohl András lánya

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Stohl Rebeka Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András legidősebb lányát, Lucát már sokan ismerhetik, hiszen nemcsak profi táncos, de már a televízióban is rendszeres szereplő. Luca műsorvezető a FEM3 Cafe műsoraiban. De mi a helyzet testvérével, a húszéves Rebekával? Ez most kiderült!

A Blikk szerint Rebeka teljesen más pályát választott. A lap arról ír, hogy Stohl András lánya néhány hónapja beállt a pult mögé, és felszolgálóként dolgozott egy belvárosi hamburgerezőben. A 20 éves Rebeka a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán tanul másodévesként, ezért nyári gyakorlatként kiváló helyszín számára egy ilyen étterem.

- mondta Stohl a lapnak. A színész hozzátette, hogy nagyon büszke a lányára, és örül, hogy ezt a pályát választotta. "Bár abban is biztos vagyok, hogy a vendéglátás legalább olyan nehéz szakma, mint a színészet" - zárta szavait Stohl.

Stohl András a Pappa Pia forgatásán. Fotó: Hirling Bálint - Origo

Állítólag 3 milliót kap Stohl András a Class FM-től, pedig kevesen hallgatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170710-stohl-sokat-keres-a-class-fm-nel-de-kevesen-hallgatjak.htmlA Class FM webrádióként próbál egy szeletet megszerezni a tortából, de a hallgatottsági adatok szerint egyelőre nem sokan követik a rádiót. Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter közös műsora sem vonzott sok hallgatót, pedig Stohl nem kevés pénzt kap érte! Állítólag 3 milliót keres.TV + SztárokOrigoStohl András békés kapcsolatot ápol egykori kedvesével http://www.life.hu/sztarok/20170612-igy-valtozott-meg-stohl-andras-elete-a-valas-ota.htmlStohl András őszintén mesélt a szakítása részleteiről, de az új kedvese is szóba került. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoStohl András megszólalt a Morning Show körüli balhéról: nem ült Sebestyén Balázs székébehttp://www.life.hu/sztarok/20170522-stohl-andras-megszolalt-a-morning-show-koruli-balherol.htmlStohl András lett az egyik műsorvezetője az online sugárzott Morning Shownak, ami miatt sok támadást is kapott. Vádolták, hogy Balázsék székébe ült, de szerinte ez abszurdum: egyrészt a volt műsorvezetők maguktól távoztak, másrészt ő már egy online rádióműsort vezet, nem földi sugárzásút. TV + Sztárok--Ezért a lányért hagyta el a családját Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170428-ezert-a-lanyert-hagyta-el-csaladjat-stohl-andras-szinesz.htmlEgy budai étterem kerthelyiségében fotózták le Stohl Andrást és új kedvesét. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoStohl András és Alföldi Róbert is visszatér a Reggelibe!http://www.life.hu/sztarok/20170412-stohl-andras-es-alfoldi-robert-is-visszater-a-reggelibe.htmlÉvekig tartó szünet után újra lesz Reggeli az RTL Klubon, amit Peller Anna és férje, Mikike vezet majd, de a műsor két egykori legendás alakja is részt vesz az újrainduló produkcióban, Stohl András és Alföldi Róbert is szerephez jutott. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs üzent Stohl Andrásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-sebestyen-balazs-uzent-stohl-andrasnak-class-fm.htmlStohl András a napokban jelentette be, hogy egy számára teljesen új területen próbálja ki magát, rádiózni fog. Sebestyén Balázs így üzent a helyére kerülő Bucinak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.