Nádai Anikó műsorában, az Anikó #show-ban elszabadult az erotika: Videó!

Forrás: Rtl Sajtóklub -
#Anikó Show Nádai Anikó műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az #Anikó Show legfrissebb adásában olyan dolgokat vállaltak be a vendégek, amelyekhez nekünk még asszisztálni se lett volna kedvünk. Csak ilyen kínosan lehet ismerkedni? 

Letakart szemű fiatalok, egymás félmeztelen testét simogató emberek: erről szólt a legutóbbi Anikó #show. Sokat nem is kellett hozzátenni a műsorhoz, a vendégek ugyanis segítség nélkül is rekordidő alatt leégették magukat, meg egymást is.

Pörögnek a képernyőn a fiatalok fotói, a letakart szemű játékos pedig találomra választ egyet közülük, akivel meg kell ismerkednie. Ez aztán az őszinte szimpátia. Ha 7 másodperccel később mondja ki a stop szócskát, akkor már valaki mást tapogatna. Ezt hívják romantikának, nem?

Mégis sokan élvezték a játékot, nem beszélve a műsorvezetőről, aki egyenesen extázisba jött az egymás mellett kínosan feszengő fiatalok láttán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.