Takáts Tamás a szőlősben vesztette el szüzességét!

Fotó: Szabó Pál/Origo -
szüzesség Takáts Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szüzesség elvesztése mindenki számára emlékezetes, de keveseknek volt olyan különleges élménye, mint amilyen Takáts Tamásnak. Ő ugyanis zuhogó esőben, a természet lágy ölén esett át a dolgon először.

Takáts Tamásnak örökké emlékezetes marad a szüzességének elvesztése: a természet lágy ölén történt. A művész egy építőtáborban szeretett bele egy vörös hajú lányba, akivel sokat randevúztak, mielőtt romantikus körülmények között elvesztették volna a szüzességüket.

Takáts Tamás egy szőlősben vesztette el a szüzességét Fotó: Szabó Pál/Origo

Két szűz a zuhogó esőben a szőlős közepén szerelmeskedik életükben először"

Borsnak Ezt követően egész nyáron leveleztünk, de nem láttuk egymást, ő pedig időközben összejött valaki mással, másfelé vitt minket a sors. Azóta összefutunk időnként az utcán, és szeretettel köszönünk egymásnak, ez lett a történet vége

Megúszta a börtönt a mulatós sztár párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170717-meguszta-a-bortont-a-magyar-mulatossztar-parja.htmlGyilkosság helyett végül kábítószerezés és kegyeletsértés miatt kellett felelnie annak az osztrák férfinak, akit korábban azzal vádoltak, hogy megölte és pincéjének lépcsője alá betonozott egy magyar nőt. A férfi az egyik mulatós sztár párja - írja a Blikk. TV + SztárokThinkstockHujber Feri életében vége van a balhéknakhttp://www.life.hu/sztarok/20170717-nem-balhezik-hujber-feri.htmlHujber Ferenc márciusi interjúja után, sokan csak pislogtak. Néhányan azt feltételezték, hogy valamilyen befolyásoltság alatt állt, amikor a Mokkában beszélt Jézus haláláról. Később a magánéleti válsága is nyilvánosságra került, ami újabb aggódásra adott okott. Most úgy tűnik Hujber újra remekül van. Írja a Blikk. TV + SztárokOrigoGyorsbüfében dolgozott Stohl András lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170717-gyorsbufeben-dolgozott-stohl-andras-lanya-rebeka.htmlStohl András legidősebb lányát, Lucát már sokan ismerhetik, hiszen nemcsak profi táncos, de már a televízióban is rendszeres szereplő. Luca műsorvezető a FEM3 Cafe műsoraiban. De mi a helyzet testvérével a húszéves Rebekával? Ez most kiderült! TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoVV Mici melleitől forr az internethttp://www.life.hu/sztarok/20170716-vv-mici-nagyon-szexi.htmlAzt is nehezen hittük el, hogy a VV után együtt marad VV Mici és Krisztián. A sok szerelmes poszt után viszont abban kételkedtünk, hogy szakítanak. Szakítottak, ám Mici bombaformában van, és azt meg is mutatta. TV + SztárokOrigoAutóbalesetben elhunyt a 18 éves szépségkirálynő, Skye Olivia Mitchellhttp://www.life.hu/sztarok/20170716-autobalesetben-elhunyt-a-18-eve-szepsegkiralyno.html A 2014-es Miss North West szépségverseny királynője, a 18 éves Skye Olivia Mitchell pénteken éjjel tragikus alutóbalesetet szenvedett. TV + SztárokOrigoGáspár Bea állítja, megfenyegették és zsarolják http://www.life.hu/sztarok/20170716-allitolag-zsarolas-aldozata-lett-gaspar-bea.htmlGáspár Bea úgy érzi, méltatlan helyzetbe került, ugyanis állítása szerint zsarolás és fenyegetések áldozata lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.