Büntetésre számíthat Sebestyén Balázs

Forrás: RTL -
balázsék Reggeli Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs pénteken jelentette be, hogy Reggeli Show helyett, Balázsék néven folytatják a műsort, ám van olyan platform, ahol még él a régi nevük. Emiatt számíthatnak egy-két kellemetlenségre - írja a Blikk.

Több platformon is még mindig a műsor régi neve szerepel, így tovább ketyeg a napi akár 200 ezer forintos bírság, amíg bárhol a Reggeli Show nevet használják.

A lap megnéztő, hogy hétfő reggelre a rádióadó honlapján már nyoma sem volt sehol a Reggeli Show elnevezésnek, helyette a Balázsék szerepelt. Ám a legnagyobb közösségi oldalon, a Facebookon, az Instagramon, sőt az egyik legismertebb honlapon – ahol az adásokat lehet visszahallgatni, még a régi név szerepelt. A Blikk úgy tudja, hogy Balázsék és a Rádió 1 minden közösségi médiaoldalon elindították a névváltoztatási procedúrát, ám még nem értek a végére.

Sebestyén Balázs Forrás: RTL

Sebestyén Balázs – mint a műsor gyártója ellen – a Class FM indított pert, mert szerintük a Reggeli Show – nevében és a logó megjelenésében is – az ő régi műsorukra, a Morning Show-ra hasonlított. A bíróság ideiglenes intézkedés keretében minden formában eltiltotta Balázsékat a Reggeli Show névhasználatától.

Egyelőre Balázsék néven folytatják a műsort.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.