Katalin hercegné szeretne még egy gyermeket?

Forrás: Samir Hussein/WireImage/James Whatling/Pool/Samir Hussein -
Kate Middleton Katalin hercegné gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő vicces megjegyzésben közölte, hogy bizony szeretne még kisbabát szülni. Vajon mennyire gondolta komolyan amit mondott? 

Katalin hercegné és Vilmos Lengyelországban tették tiszteletüket egy protokolleseményen. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen hivatalos körülmények között is elhangozhatnak érdekes, izgalmas mondatok. Pedig amit Katalin mondott, az sokak fantáziáját megmozgatta.

A királyi pár a csemetéikkel együtt érkeztek az eseményre. Ezzel is szerették volna nyomatékosítani az egyik korábbi kijelentésüket, mely szerint ők nem akarják egy elszigetelt burokban nevelni a gyerekeiket.

Íme a pillanat, mikor Vilmos próbálgatta a gépeket Forrás: Samir Hussein/WireImage/James Whatling/Pool/Samir Hussein

A család egy olyan bemutatón vett részt, ahol különféle orvosi műszereket is kipróbálhattak. Katalin ezért meghallgatta, hogyan kommunikálnak a magzatok az anyaméhben, majd viccesen Vilmoshoz fordult és így szólt:

"Lehetne még több kisbabánk" - írta meg az ABC News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.