Curtis új barátnője, Kriszti mindent elárult a kapcsolatukról

Curtis kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Curtis megtalálta élete párját, hiszen Krisztivel nagyon gyorsan halad a kapcsolatuk. Új barátnője mesélt részleteket a szerelmükről, kiderült, hogy már össze is költöztek.

Curtis azután ismerkedett meg új barátnőjével, hogy feleségével végleg úgy döntöttek, nem tudják helyrehozni kapcsolatukat. A rapper és Csilla még próbálkoztak, randevúztak, de hiába. Megbeszélték, és elhatározták, nem erőltetik tovább a dolgokat, inkább elengedik egymást.

Curtis és Kriszti Forrás: Instagram/Curtis

Ezután talált rá Krisztire Curtis, akiben úgy tűnik, megtalálta az élete párját. A rapper Instagram-oldalán jelentette be a kapcsolatot, és azóta is folyamatosan tesz közzé közös képeket. Nagyon gyorsan halad a kapcsolatuk, amitől barátnője meg is ijedt kicsit, de mivel mindketten őrülten szeretik egymást, semmi nem állíthatja meg őket!

Egyszerűen megőrülünk egymásért

Ripostnak

Kern András megidézte Bujtor Istvánt: potyogtak az özvegy könnyeihttp://www.life.hu/sztarok/20170718-kern-andras-megidezte-bujtor-istvant.htmlBujtor István 8 éve távozott az élők sorából, de filmjei és szerettei örökké életben tartják őt. Özvegye felejthetetlen születésnapi darabot rendezett elhunyt férje emlékére, amire Kern András különös meglepetéssel készült: megidézte a színészlegendát. TV + SztárokOrigoIrina Shayk 3 hónappal a szülés után fehérneműben pózol - Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170718-irina-shayk-3-honappal-a-szules-utan-fehernemuben-po.htmlIrina Shayk szupermodellnek mindössze 3 hónapja született meg az első gyermeke, de ő máris úgy áll a kamerák elé, mintha mi sem történt volna: ez meg se kottyant neki! TV + Sztárok--Hűtlenségről vallottak Nádai Anikó műsorában: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170718-nadai-anikonak-meseltek-a-hutlenseg-reszleteirol.htmlAz #Anikó Show legfrissebb adásában több ízben szó esett megcsalásról, de az egyik párral kapcsolatban kiderült, hogy bizony Anikó is tud már részleteket. Vajon honnan? TV + SztárokOrigoMegmutatta kislányát Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20170718-o-peter-szabo-szilvia-kislanya.htmlCsodaszép kislány Péter Szabó Szilvia kislánya, akiről egy nyaraláson készült fotót is láthatunk. TV + SztárokOrigoKlausmann Viktor vízimentőnek állt: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170718-szuper-vizimento-lenne-klausmann-viktorbol.htmlKülönleges képességét mutatta meg élő adásban Klausmann Viktor: így kell megmenteni egy vízben fuldokló embert. TV + Sztárok--Josh Cartu Vajna Timi szépségkirálynőjével nyaral: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170718-nagy-nikolett-es-josh-cartu-egyutt-nyaralnak.htmlJosh Cartu eddig is tudta hogy kell élni, de mostmár egy szépségkirálynőt is talált maga mellé, akivel együtt élvezhetik az élet habos oldalát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.