Kozso szerint a Balatonban delfinek élnek: Videó!

Forrás: Origo -
Hujber Ferenc videó Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss interjú készült Kozsóval, aki nemrég tért haza egy külföldi koncertezésből. De vajon mi történt vele odakint? Videó! 

A Tv2 Mokka vendége volt Kozso, aki úgy tűnik már teljesen felépült a betegségéből. Majd kicsattan a boldogságtól, bár azért véleményünk szerint van még miért aggódni a sztár egészségügyi állapotát tekintve.

Kozso különös furcsaságokról beszélt az interjúban Forrás: Origo

Kozso egy luxusjahttal érkezett Tihanyba, és már reggel 8 órakor is igazi party hangulatban volt. Hatalmas erőbedobással köszöntötte a parton sorakozó lányokat, és egyáltalán nem zavarta, hogy valójában egy lélek sem tartózkodott a kikötőben a stábon kívül. A mondatok között vidáman táncra perdült, pedig zene a távolból sem volt hallható, maximum az ő fejében.

A legnagyobb furcsaság számunkra mégis csak az volt, hogy Kozso szerint Magyarország a világ közepe, mert itt 365 napon keresztül sütnek ránk a Nap sugarai, és azt is természetesnek találja, hogy a Balatonban delfinek élnek.

"(..) És nézd, süt a Nap! És ez a világ közepe szerintem, Magyarországon. És 365 napon keresztül mindig süt a Nap, pláne Magyarországon"

"(..) És itt természetesen vannak delfinek is. És ez a világ legjobb érzése"

Ezen kijelentésekkel még az általános iskolában szerzett természetismeret és földrajz tudásunk is vitába szállna, de úgy tűnik Kozso elveszítette a kapcsolatot a Föld nevű bolygóval, éppen ezért talán nem is érdemes vele vitatkozni.

Nem tudjuk Kozso mitől ilyen boldog, de elárulhatná honnan szerezte a nirvana-szerű örömforrását. Ugyanis a híres zenésznek lenne bőven miért szomorkodnia, elég csak az áramlopással kapcsolatos legfrissebb ügyére gondolni.

Ezért nem vállal újabb gyereket Hódi Pamleahttp://www.life.hu/sztarok/20170719-hodi-pamela-elarulta-miert-nem-vallal-ujabb-gyereket.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián egy gyermek büszke szülei, de mindenki arról faggatja őket, hogy mikor jön a következő. Pamela elárulta, mi tartja vissza az újabb gyerekvállalástól. TV + SztárokOrigoR. Kelly több nőt is szexrabszolgaként tartott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170719-szexrabszolgakat-tartott-r-kelly.htmlEgyre durvább dolgok derülnek ki R Kellyről. Mélységesen meg vagyunk döbbenve. TV + Sztárok--Steiner Kristóf elárulta, párja apja nem fogadta el őkethttp://www.life.hu/sztarok/20170719-steiner-kristof-parjanak-apja-nem-fogadta-el-oket.htmlSteiner Kristóf és párja között a szerelem nagyon hamar szárba szökkent, de nem volt teljesen felhőtlen a kapcsolatuk: Nimród apja ugyanis eleinte nem fogadta el őket! TV + SztárokOrigoÉletét vesztette Bidisha Bezbaruah színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170719-elhunyt-bidisha-bezbaruah-szineszno.htmlMindenkit megdöbbentett a váratlan esemény: holtan találták meg otthonában a híres, fiatal színésznőt. TV + SztárokOrigoDurván beszóltak Tolvai Reninek http://www.life.hu/sztarok/20170719-kozossegi-oldalan-szoltak-be-tolvai-reninek.htmlTolvai Reni egy vidám fotót tett közzé a nyaralása első pillanatairól, és máris beleszaladt egy olyan hozzászólásba, amitől mindenki ledöbbent. TV + Sztárok--Curtis új barátnője, Kriszti mindent elárult a kapcsolatukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170719-curtis-uj-baratnoje-kapcsolatukrol-nyilatkozott.htmlÚgy tűnik, Curtis megtalálta élete párját, hiszen Krisztivel nagyon gyorsan halad a kapcsolatuk. Új barátnője mesélt részleteket a szerelmükről, kiderült, hogy már össze is költöztek.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.