Danny Blue-t csókolgatja Vajna Timi - Fotó!

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi csók Danny Blue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi élvezi az életet, ráadásul nagyon jó társaságban: ezt a férfit puszilgatja Los Angelesben!

Vajna Timi még mindig Amerikában múlatja az idejét, hiszen szeretné megszerezni az állampolgárságot. Persze nemcsak szórakozik odakint, ahogy arról a Life.hu is beszámolt, színésznek tanul a tengerentúlon, méghozzá ugyanott, ahol korábban Jennifer Lopez és Will Smith is. A sok munka mellett azért jut ideje a szórakozásra is!

Danny Blue két hölgytől is kapott cuppanósat! Forrás: Instagram/Vajna Timi

Nemrég például egy illusztris társasággal sikerült részt vennie egy eseményen, amit meg is mutatott az Instagram-oldalán.

Vajna Timi Danny Blue-val érkezett egy gálára,

méghozzá a The Academy of Magical Arts rendezvényére. Így már érthető, hogy Danny Blue is tiszteletét tette ott, és még Vajna Timitől is kapott egy cuppanósat. Már érdemes volt odáig utaznia!

Kozso szerint a Balatonban delfinek élnek: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170719-kozso-allitja-hogy-a-balatonban-delfinek-elnek.htmlFriss interjú készült Kozsóval, aki nemrég tért haza egy külföldi koncertezésből. De vajon mi történt vele odakint? Videó! TV + SztárokOrigoEzért nem vállal újabb gyereket Hódi Pamleahttp://www.life.hu/sztarok/20170719-hodi-pamela-elarulta-miert-nem-vallal-ujabb-gyereket.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián egy gyermek büszke szülei, de mindenki arról faggatja őket, hogy mikor jön a következő. Pamela elárulta, mi tartja vissza az újabb gyerekvállalástól. TV + SztárokOrigoR. Kelly több nőt is szexrabszolgaként tartott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170719-szexrabszolgakat-tartott-r-kelly.htmlEgyre durvább dolgok derülnek ki R. Kellyről. Mélységesen meg vagyunk döbbenve. TV + Sztárok--O. J. Simpson szabadlábra helyezéséről dönthet csütörtökön a bírósághttp://www.life.hu/sztarok/20170718-o-j-simpson-szabadulhat-csutortokon-dontenek-sorsarol.htmlO. J. Simpson 9 éve ül börtönben, de már láthatja a fényt az alagút végén. Csütörtökön dönthetnek arról, hogy szabadlábra helyezzék-e. TV + Sztárok--Steiner Kristóf elárulta, párja apja nem fogadta el őkethttp://www.life.hu/sztarok/20170719-steiner-kristof-parjanak-apja-nem-fogadta-el-oket.htmlSteiner Kristóf és párja között a szerelem nagyon hamar szárba szökkent, de nem volt teljesen felhőtlen a kapcsolatuk: Nimród apja ugyanis eleinte nem fogadta el őket! TV + SztárokOrigoDurván beszóltak Tolvai Reninek http://www.life.hu/sztarok/20170719-kozossegi-oldalan-szoltak-be-tolvai-reninek.htmlTolvai Reni egy vidám fotót tett közzé a nyaralása első pillanatairól, és máris beleszaladt egy olyan hozzászólásba, amitől mindenki ledöbbent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.