hűtlenség Gesztesi Károly megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly soha nem fél nyilatkozni a magánéletéről sem, mindig őszintén beszél mindenről, ami vele történik, vagy épp nem történik: egyvalamit ugyanis soha nem tett még meg az életében, senkit sem csalt meg.

Gesztesi Károlyt a tévéből és a színpadról is ismerhetjük, nem beszélve arról, hogy sok sztárnak és mesehősnek kölcsönözte már a hangját. Egy ilyen népszerű férfit bizonyára sok nő szeretne, de Gesztesi Károlyt nem olyan fából faragták. Az ő életébe nem fér bele ilyen huncutság, csak a színpadon. Soha nem volt még hűtlen.

Gesztesi Károly soha nem csalt meg senkit Forrás: TV2

Ha egy kapcsolat kihűl, akkor inkább el kell hagyni egymást, még akkor is, ha gyerek van.

Borsnak

Gesztesi Károly őszintén a pálinkáról

Gesztesi Károly már többször megfogadta, hogy nem néz a pohár fenekére, legutóbb tavaly nyár végén tűzte ki céljául, hogy 500 napig nem iszik alkoholt. Most ahelyett, hogy magyarázkodna a pálinkák miatt, inkább őszintén beszélt róluk. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Hosszú Katinka anyósáék minden nevezetességet megnéznek Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-hosszu-katinka-anyosaek-mindent-megneznek-budapesten.htmlShane Tusup szülei életükben először járnak Budapesten, természtesen főként Katinka miatt jöttek, de nemcsak őt akarják megnézni. Elárulták, mit csinálnak még a fővárosban. TV + Sztárok--Állítják: Hajdú Péter és Sarka Kata állítólag újra találkozgatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170720-hajdu-peter-es-sarka-kata-ujra-talalkozgatnak.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatuk vége után csak a gyerekek miatt tartották a kapcsolatot, ám a legújabb hírek szerint egyre közelebb kerülnek egymáshoz. TV + Sztárok--Gundi:"A közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm"http://www.life.hu/sztarok/20170720-gundel-takacs-gabor-visszater-a-kepernyore.htmlMint ismeretes, Gundi februárban mondott fel az MTVA-nál, azóta pedig több olyan hír is szárnyra kapott, miszerint hamarosan visszatér a képernyőre. Most végre ő is megszólalt az ügyben.TV + Sztárok--Fiatal barátnőjével és a fiával strandol Richard Gere: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170719-igy-strandol-richard-gere.htmlRichard Gere, a barátnője és a fia együtt vakációznak: Fotó! TV + SztárokOrigoDanny Blue-t csókolgatja Vajna Timi - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170719-vajna-timi-danny-bule-t-csokolgatja.htmlVajna Timi élvezi az életet, ráadásul nagyon jó társaságban: ezt a férfit puszilgatja Los Angelesben! TV + SztárokOrigoMegható sorokkal emlékezett Somló Tamásra Tóth Vera http://www.life.hu/sztarok/20170719-somlo-tamasra-emlekezett-toth-vera.htmlMegható sorokat posztolt a közösségi oldalán Tóth Vera. Így emlékezett Somló Tamásra a híres énekesnő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.