párkapcsolat szerelem Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea két év egyedüllét után újból randevúzik, és úgy tűnik, már készen áll egy új kapcsolatra. 

Szulák Andreának hullámvölgyekkel teli volt az elmúlt 2 éve, hiszen a szakítását követően számtalan problémával kellett egyedül szembenéznie. Emellett pedig a kislányával, Rozinával is foglalkozni kell, aki továbbra sem szenvedhet hiányt közös élményből és szeretetből.

Szulák Andrea újból randizni kezdett Forrás: Instagram/szulakandrea

Ám az 53 éves énekesnő sikeresen helyt állt, sőt, újból felépítette önmagát, és most boldogabb, mint valaha. Nem csoda ezek után, hogy megjelentek Andi körül a férifak is, ám arra a kérdésre, hogy van-e valakije, sejtelmesen válaszolt:

"Inkább úgy mondanám, erős és izgalmas kasztingot tartok. Vannak jelentkezők, akik halált megvető bátorsággal szeretnének közelebbről megismerni. Nem vagyok fellelhetetlen, aki akar, megtalál. Én pedig nem sietek. Beszélgetek, barátkozom a jelentkezőkkel" - mondta nevetve a sztáranyuka, aki azt is elárulta, hogy ma már pontosan tudja mire van szüksége egy kapcsolatban.

"Szeretetre, szolidaritásra, összetartozásra, és akikkel ez nem jön össze, azokat elkerülöm. Így van ez azokkal is, akik korábban bántottak, bár időnként ez sok fájdalommal is jár" - írta meg a Story Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.