Ebben a házban találtak rá a Linkin Park énekesének a holttestére - Fotó!

Linkin Park Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Angeles-i otthonában találtak rá Chester Bennington, a Linkin Park énekesének holttestére. Egy dolgozó fedezte fel a zenészt, egyből értesítette a rendőröket, akik rögtön kivonultak a házhoz. A helyszínelésről fotók is készültek. 

Helyi idő szerint reggel 9-kor vethetett véget az életének a Linkin Park frontembere, az otthonában találtak rá a holttestére. A családja nem tartózkodott a lakásban, ők a hírek szerint elutaztak egy közös vakációra, így maradt egyedül az énekes. Holttestére egy dolgozó talált rá, aki természetesen egyből értesítette a rendőrséget.

Ebben a házban lett öngyilkos Chester Bennington Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Grho

A helyszínt a hatóság emberei lezárták, miközben a munkálatok folytak, a zenész egyik barátja eltakarta a földszinti ablakot, hogy ne láthassák a kívülállók a bent zajló eseményeket. A helyszínelésről természetesen készültek fotók, ebben a házban követett el öngyilkosságot Chester Bennington.

Letakarták a földszinti ablakokat Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Grho
Így gyászolják a magyar sztárok Chester Benningtont http://www.life.hu/sztarok/20170721-bucsuzkodnak-a-magyar-sztarok-chester-benningtontol.htmlMélységesen meg van döbbenve mindenki, mert sokan nem tudtuk, hogy Chester Bennington halál közeli gondolatokkal küzd. Öngyilkos lett, és most mindenkiben felmerült a kérdés: vajon miért? TV + Sztárok--Erdélyi Mónika új műsort kapott: ő lesz a Cukrászok házigazdájahttp://www.life.hu/sztarok/20170721-erdelyi-monika-uj-musort-kapott.htmlErdélyi Mónika már körülbelül 15 éve van képernyőn, és most egy nagyon új lehetőséget kapott: ő vezeti majd a Chilli TV-n futó Cukrászok című műsort! TV + Sztárok--Szandi 28 évvel ezelőtti fotót posztolt!http://www.life.hu/sztarok/20170720-szandi-28-evvel-ezelotti-fotot-posztolt.htmlHihetetlen, hogy Szandi egyáltalán nem öregszik. Ezt bizonyította be 28 évvel ezelőtti fotójával is: szinte semmit nem változott. TV + Sztárok--Kozso furcsa interjúja után úgy döntött, hogy visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20170721-kozso-ugy-dontott-visszavonul.htmlKozso különös interjút adott a minap a Mokkában, ami miatt elindultak a találgatások: vajon mit szed a zenész, amitől ennyire összevissza beszél? A sztár nagyon a szívére vette a támadásokat, úgy döntött, nem szerepel egy jó ideig. TV + Sztárok--Katalin hercegné lengyel röviditalt ivott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170720-katalin-hercegne-lengyel-roviditalt-ivott.htmlKatalin hercegné férjével és gyerekeivel európai turnéra indultak, az pedig már biztos, hogy Lengyelországban nagyon jól érezték magukat: Katalin csak úgy húzta le a feleseket.TV + Sztárok--Michael Jackson egykori menedzsere 8 milliárdot követel http://www.life.hu/sztarok/20170720-rengeteg-penzt-kovetel-jackson-egykori-menedzsere.htmlÚgy tűnik, hiába telt el már 8 év Michael Jackson halála óta, újabb és újabb kellemetlen hírek ütik fel a fejüket a sztárral kapcsolatban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.