Gangl Edina vízilabdás és Molnár Mátyás riporter a vizes vb újabb szerelmespárja!

Forrás: Instagram/Molnár Matyi -
Gangl Edina Molnár Mátyás vízilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vízes vb egyre több szerelmet hoz a felszínre, így nemcsak a jó eredményeknek örülhetünk. Gangl Edina a válogatott vízilabdakapus és Molnár Mátyás sportriporter is nagyon szép pár: tegnap volt mit ünnepelniük.

Egyre több a szerelem és a rózsaszín köd a vízes vb körül, szerencsére ez nincsen hatással a teljesítményekre. Így legalább nemcsak a szuper sikereknek, hanem a szerelmes szíveknek is örülhetünk! Eddig két álompárról írtunk, Kiss Szofi és Ligárt Ábel egy közös képpel tették világossá: összetartoznak, később pedig Novoszáth Melinda és Gyurta Gergely között csattant csók a verseny végeztével.

Gangl Edina vízilabdás és Molnár Mátyás riporter Forrás: Instagram/Molnár Matyi

Gangl Edina vízilabdakapus is szakmabélit szeret, bár párjának foglalkozása csak kapcsolódik a sporthoz, de legalább szorosan. A válogaott sportolónő ugyanis az MTVA sportriporterébe szerelmes, nekik is vannak közös képeik az Instargamon!

Gangl Edina és Molnár Mátyás Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.