Ez lehetett Chester Bennington halálának oka

Forrás: Facebook -
halál öngyilkosság Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chester Bennington, a Linkin Park énekese tegnap öngyilkosság következtében életét vesztette. Az egész világ döbbenten áll az események előtt, és az okokat kutatja. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, helyi idő szerint csütörtök reggel 9-kor, Los Angelesben végzett magával Chester Bennington. Bizonyos elképzelések szerint azonban egyáltalán nem véletlen, hogy a híres énekes pont július 20-án lett öngyilkos.

Chris Cornell születésnapján végzett magával Chester Forrás: Facebook

Sokan úgy vélik, hogy Chris Cornell születésnapja miatt választotta Chester július 20-át, ugyanis a két zenész nagyon jó barátságban volt. Benningtont kifejezetten megviselte, mikor Cornell - aki az egyik gyermeke keresztapja is volt - végzett magával márciusban.

Ráadásul az sem titkolt tény, hogy a Linkin Park énekesét fiatal korában megerőszakolta egy férfi, amit soha nem tudott maradéktalanul feldolgozni. Korábban is voltak már öngyilkos hajlamú gondolatai, ráadásul drog- és alkoholfüggésben is szenvedett - írta meg a DailyMail.

Így gyászolják a magyar sztárok Chester Benningtont

Mélységesen meg van döbbenve mindenki, mert sokan nem tudtuk, hogy Chester Bennington halál közeli gondolatokkal küzdött. A hazai sztárok is sorra búcsút vesznek a híres énekestől, a közösségi oldalaikon jelennek meg a fotók és a szívszorító sorok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.