A dadus állítja, hogy viszonya volt Mel B-vel

Forrás: /Getty ImagesWireImage/2016 Gregg DeGuire/Gregg Deguire -
Mel B Spice Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta cikkeznek Mel B és Stephen Belafonte piszkos válásáról. A helyzet egyre kínosabb, mióta a dadus is előkerült. Ő azt állítja, hogy a házaspár egyik tagjának viszonya volt vele. De nagyon úgy tűnik, hogy nem a férjnek...

A Spice Girls tagja ellen áprilisban nyújtott be keresetet gyermekei egykori dadusa Lorraine Gilles. A nő állításai szerint neki és az énekesnőnek évekig volt viszonya, és Mel B édes hármasba kényszerítette a férjével. A Daily Maily cikkében úgy tűntetik fel a férjet, mint az "operatőrt", aki a neje és a dadus aktusait rögzítette.

Mel B és Stephen Belafonte Forrás: /Getty ImagesWireImage/2016 Gregg DeGuire/Gregg Deguire

Mel B azonban mindent tagad. Azt állítja, a dadus teherbe esett a férjétől, de a babát elvetette. Mel B most visszaperelte a dadust, elég mocskos válásra számíthatunk.

Éveken át szexuálisan terrorizálta Mel B-t a férje http://www.life.hu/sztarok/20170424-mel-b-evekig-a-ferje-szexualis-terrorjaban-elt.htmlEgyre több részlet derül ki Mel B tragikus magánéletével kapcsolatban. A férje nem csak agresszív volt, hanem szexuálisan bántalmazta a feleségét. TV + Sztárok--Mel B távolsági végzést kért elmebeteg férjével szemben http://www.life.hu/sztarok/20170404-tavolsagi-vegzest-szerzett-ferje-ellen-mel-b.htmlMel B néhány héttel ezelőtt úgy döntött, hogy 10 év után beadja a válási papíroka. Nyomós oka van rá! TV + Sztárok--63 évesen elhunyt Mel B édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20170307-mel-b-edesapja-hosszu-betegseg-utan-elhunyt.htmlMel B édesapja hosszú éveken át tartó betegeskedés után 63 éves korában elhunyt. Az énekesnő gyászol... TV + SztárokOrigoMegsiratta a 19 évet Gaál Noémi: könnyes szemmel búcsúzott a TV2 időjósahttp://www.life.hu/sztarok/20161229-gaal-noemi-konnyes-szemmel-bucsuzott-el-kollegaitol-a-tv2-nel.htmlTávoznia kellett a TV2-től Gaál Noéminek, aki 19 éven keresztül volt a csatorna időjósa. Előbb Németh Lajossal, majd Reisz Andrással felváltva számoltak be az időjárásról, de Noémi számára ez a korszak lezárult. Nem tudni, miért, de elküldték a TV2-től, a közlemény szerint közös megegyezéssel. Az egykori időjós könnyes szemmel búcsúzott kollégáitól. TV + SztárokOrigoMel B elárulta, milyen ember valójában Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-ilyen-ember-valojaban-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno-mel-b-szerint.htmlNe ítélj első pillantásra: kolléganője és egyben barátnője, Mel B szerint az énekesnőből lett divattervező nem olyan, mint amilyennek gondoljuk. TV + Sztárok--Caramel betegsége miatt nem tudott fogynihttp://www.life.hu/sztarok/20130609-caramel-beteg-volt-ezert-nem-fogy-sztarok-a-bravo.htmlCaramel két díjat is kapott a BRAVO OTTO gálán, ahol a Life.hu riportere sajnos nem tudta kézrátétellel meggyógyítani. Kiderült ugyanis, hogy az énekes az elmúlt hónapokban betegségben szenvedett, ráadásul emiatt nem tudott fogyni sem.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.