Brooklyn Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban Justin Bieber csaja volt az énekesnő, aki most a Beckham-fiú fejét is elcsavarta.

Madison Beer nevű énekesnővel randizik David és Victoria Beckham legidősebb fia, Brooklyn. A 18 éves srác pénteken vásárolgatni is elvitte új szerelmét. A People magazin szerint a páros múlt héten, egy koncerten is együtt szórakozott. Brooklyn már az édesanyjának is bemutatta Madisont.

Brooklyn Beckham és Victoria Beckham Forrás: Getty Images/2013 David M. Benett/David M. Benett

David Beckham fiának, nem Madison az első híres barátnője. Korábban a Chloe Grace Moretz színésznővel kavart.

Madisont korábban Justin Bieberrel is összehozták a bulvárlapok, ennek pedig az volt az oka, hogy Bieber volt az, aki felfedezte a lányt és elindította karrierjét.

Brooklyn Beckham kapott egy hatalmas terepjárót - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-brooklyn-beckham-kapott-egy-hatalmas-terepjarot.htmlBrooklyn Beckham nem szenved semmiben sem hiányt, szülei akaratuk ellenére teljesen elkényeztették őt. Nemrég egy új autót kapott, ráadásul nem is akármilyet: egy Land Roverrel furikázik. TV + Sztárok--Sztárgyerekek, akik a szüleik pénzét költik: Brooklyn Beckhamtől Hiltonékighttp://www.life.hu/sztarok/20170421-sztargyerekek-akik-a-szuleik-penzet-koltik.htmlA sztárcsemeték élete egy olyan világ, amit el sem tudunk képzelni. Elképesztő luxus és fényűzés, ahol tényleg minden megvan, ami a szem-szájnak ingere. Míg mások ruhákat, vagy egyszerű játékokat kapnak, nekik méregdrága autókat és jachtokat ajándékoznak, felnőve pedig tovább szórják szüleik pénzét a legelképesztőbb dolgokra. Petra és Tamara Ecclestone kastélyokat vásárolnak, de Brooklyn Beckham is mestere a pénzköltésnek! Ők nem a valóságban élnek, számukra tényleg csak a csillagos ég a határ. TV + SztárokOrigoÚjra együtt Brooklyn Beckham és Chloe Grace Moretz? Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-kibekult-brooklyn-beckham-es-chloe-grace-moretz.htmlTalán mégiscsak a szerelem győzött, és minden visszaáll a régi kerékvágásba? TV + SztárokOrigoKönyvet ad ki David Beckham fia, Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20161130-konyvet-ad-ki-david-beckham-fia-brooklyn.htmlA sztárcsemeték élete kicsivel könnyebb, mint az átlagembereké: szüleik hírneve miatt nekik valahogy minden egy csapásra megvalósul. Beckham fia is igen szerencsés: még 18 éves kora előtt megjelenik az első könyve. TV + Sztárok--Ne! Brooklyn Beckham és Chloe Grace Moretz két év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20160901-brooklyn-beckham-es-chloe-grace-moretz-ket-ev-utan-szakitottak.htmlDavid Beckham fia túl van élete első komoly kapcsolatán és nagyon úgy tűnik, hogy az első fájdalmas szakításon is. Állítólag véget ért nagyon szerelmes kapcsolata a két évvel idősebb barátnőjével. TV + SztárokOrigoÉdes bosszú: Bolondot csinált apjából Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20151227-bolondot-csinalt-apjabol-david-beckhambol-brooklyn-beckham.htmlBiztos emlékeztek még arra a videóra, amikor a sztárfocista fia, Brooklyn éppen az Instagramon akarta megköszönni, hogy elérte az egymillió követőt, amikor édesapja egy mesteri trollkodással leégette. És arra, amikor a fiú feltöltött egy fotót, amin épp egy Ralph Lauren pulcsiban feszített a rajongóknak, és David ismét leoltotta? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.