Istenes László Mokka Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen sportot próbált ki Istenes László és fia a Balatonnál. Borulásból sem volt hiány.

A Mokka műsorvezetője, Istenes László a fiával, Benivel próbálta ki a SUP-ot, kisebb-nagyobb sikerrel. Apa és fia nagyon élvezte a vízi sportot. Istenes László olykor már James Bondnak érezte magát. A sporttól még a borulások sem vették el a kedvüket.

Istenes László: „A fiamék jó szülők lesznek"http://www.life.hu/csalad/20160505-istenes-laszlo-musorvezeto-istenes-bence-edesapja-szerint-fia-es-parja-csobot-adel-enekesno-jo.htmlIstenes Bence édesapja 51 évesen lett nagypapa, a szerepet még szoknia kell, de annak nagyon örül, hogy úgy látja: fia készen áll az apaságra. Család--Szabó Dóra, a Mokka műsorvezetője elvesztette kutyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20170509-szabo-dora-elvesztette-kutyajat.htmlHű társát, azaz kutyáját vesztette el Szabó Dóra, aki minden követ megmozgat, hogy megtalálja. Ehhez rajongói segítségét is kéri! TV + Sztárok--Szabó Dóra marad a Mokka műsorvezetője http://www.life.hu/sztarok/20170403-szabo-dora-tovabbra-is-musorvezeto-lesz.htmlA Jóban Rosszban egykori sztárja továbbra is műsorvezetőként fog dolgozni a csatornánál. TV + SztárokA TV2 reggeli műsora, a Mokka megújulhttp://www.life.hu/sztarok/20170223-megujul-a-mokka.htmlNem a megszokott kép fogadja majd a reggeli műsor állandó nézőit, ugyanis a Mokka február 27-től teljesen megújul. Nemcsak a műsorvezetőkben lesz változás, de a díszlet is teljesen átváltozott. TV + SztárokOrigoHujber Feri kiakasztotta a Mokka műsorvezetőithttp://www.life.hu/sztarok/20170314-hujber-ferit-tavozasra-szolitotta-fel-a-musorvezeto.htmlHujber Feri a tegnap reggeli Mokkában sokkolta Pachmann Pétert és az első napját töltő Szabó Dórát azzal a kijelentésével, hogy Jézus egy színész volt, korunk Stohl Andrása. Akkor szinte mindenki tébolyultnak nézte a sztárt, azonnal a címlapokra került. Ma ismét a műsor vendége volt, de a beszélgetés végét már nem várta meg, kivonult a stúdióból... TV + SztárokOrigoFásy Zsülike dekoltázsa lenyűgözte a Mokka műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160707-demcsak-zsuzsa-bokja-mindent-elmond-fasy-zsuliett-szepsegerol.htmlA TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa már régóta ismeri Fásy Ádám lányát, ez is hozzájárult ahhoz, hogy kerek-perec kimondta, hogy teljesen lenyűgözte a lány szépsége. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.