Benkő Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő Dániel és huszonéves barátnője, Bazsarózsa szinte minden percüket együtt, a négy fal között töltik. Kiderült, a testi szerelem mellett a bort sem vetik meg. 

"Dániel szereti a finom ételeket, meg hozzá a még ízletesebb borokat. Van egy csomó borász ismerőse, és ilyenkor őket szoktuk meglátogatni különböző borászatoknál. Lesz nekem is saját borom: a Bazsarózsa bor. Csak a név az enyém,a készítéséhez semmi közöm egyébként. Én egyáltalán nem értek a borászathoz, maximum táncolni tudok a bornak" – mesélte a Borsnak a fiatal lány.

Forrás: rtl.hu

Ekkor beszélt utoljára Dianával Harry és Vilmoshttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ekkor-beszelt-utoljara-dianaval-harry-es-vilmos-herceg.htmlHarry és Vilmos édesanyjuk halálának 20. évfordulójának alkalmával elevenítették fel utolsó beszélgetésüket a hercegnővel. TV + Sztárok--Szűcs Judith hízni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20170723-szucs-judith-hizni-szeretne-atheni-nyaralasa-alatt.htmlKi gondolná, hogy a bombatestű énekesnő nem elégedett az alakjával... Szinte senki. Ő azonban úgy véli, lehetne még tökéletesebb is a kinézete. TV + Sztárok--Ijesztő maszk mögé bújt Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ijeszto-maszk-moge-bujt-pasztor-anna-enekesno.htmlAz extrémitásairól is híres Pásztor Anna ezúttal is kitett magáért. Most, a fesztiválszezonban, ha lehet, még jobban belehúz abba, hogy rajongóit is kimozdítsa a komfortzónájukból. TV + SztárokOrigoEzért fújta le az esküvőjét Berki Krisztián és Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ezert-fujta-le-az-eskuvojet-berki-krisztian-es-hodi-pamel.htmlAki követi Berki Krisztián és Hódi Pamela életét, meglepődött, amikor kiderült, a nagy beharangozó ellenére mégsem házasodnak össze. Berki most elmondta, miért döntöttek így. TV + SztárokOrigoCsaládjával szurkolt a Vizes vb-n Kovács Ákoshttp://www.life.hu/sztarok/20170722-csaladjaval-szurkolt-a-vizes-vb-n-kovacs-akos-eloado.htmlRitkán mutatkozik a nyilvánosság előtt családjával Kovács Ákos. Most azonban a Vizes vb magyar vízilabdázóinak együtt szurkolt feleségével, Őry Krisztinával és négy gyermekükkel. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoMolnár Anikó újra boldog és szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170723-molnar-aniko-ujra-boldog-es-szerelmes-megmutatta-parjat.htmlA Facebookra töltött fel két képet Anikó, amelyeken egy titokzatos férfival szerepel. De, hogy miért titokzatos? Eláruljuk... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.