Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extrémitásairól is híres Pásztor Anna ezúttal is kitett magáért. Most, a fesztiválszezonban, ha lehet, még jobban belehúz abba, hogy rajongóit is kimozdítsa a komfortzónájukból. 

„Fesztiválszezon, awyeah!” - kísérőszöveggel tette közzé a posztját Anna az Instagramon. A sminkeseknek a munkájukért, Annának a bevállalóságáért jár a nagy piros pont.

Fesztiválszezon, awyeah! ;)

Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) által megosztott bejegyzés,

Szűcs Judith hízni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20170723-szucs-judith-hizni-szeretne-atheni-nyaralasa-alatt.htmlKi gondolná, hogy a bombatestű énekesnő nem elégedett az alakjával... Szinte senki. Ő azonban úgy véli, lehetne még tökéletesebb is a kinézete. TV + Sztárok--Ezért fújta le az esküvőjét Berki Krisztián és Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ezert-fujta-le-az-eskuvojet-berki-krisztian-es-hodi-pamel.htmlAki követi Berki Krisztián és Hódi Pamela életét, meglepődött, amikor kiderült, a nagy beharangozó ellenére mégsem házasodnak össze. Berki most elmondta, miért döntöttek így. TV + SztárokOrigoSarka Kata állítja: utoljára adott interjút celebkénthttp://www.life.hu/sztarok/20170722-sarka-kata-allitja-utoljara-adott-interjut-celebkent.htmlRégen szinte minden pillanatát megosztotta a rajongóival, mostanában azonban alig-alig tesz közzé valamit Sarka Kata. Elmondta, tudatosan döntött így. TV + SztárokOrigoFriss fotóval ünnepli György herceg 4. születésnapját a Kensington-palotahttp://www.life.hu/sztarok/20170722-friss-fotoval-unnepli-gyorgy-herceg-4-szuletesnapjat-a-kensington-palota.htmlA György hercegről készült fotót szombaton éjjel osztotta meg a palota hivatalos Twitter-oldalán a rajongók legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Családjával szurkolt a Vizes vb-n Kovács Ákoshttp://www.life.hu/sztarok/20170722-csaladjaval-szurkolt-a-vizes-vb-n-kovacs-akos-eloado.htmlRitkán mutatkozik a nyilvánosság előtt családjával Kovács Ákos. Most azonban a Vizes vb magyar vízilabdázóinak együtt szurkolt feleségével, Őry Krisztinával és négy gyermekükkel. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoKulisszatitkok az RTL Klub Oltári Csajok telenovellájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-kulisszatitkok-az-rtl-oltari-csajok-telenovellajabol.htmlVadonatúj sorozattal jelentkezik az RTL Klub ősztől. Az Oltári csajok telenovella 100 részes lesz. A sorozat producere beengedte a kulisszák közé a Life.hu-t, ahol elmesélte, miről is fog szólni ez az új produkció.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.