Kvíz - Mennyit tud Ördög Nóráról?

teszt Ördög Nóra kvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat!

Kellemetlen helyzetbe került Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20170702-ordog-nora-kifakadt-facebook-balaton.htmlMindennek van egy határa. Ördög Nóránál is eljött ez a pont és szomorú üzenetet írt ki a Facebook-oldalára. TV + Sztárok--Újabb műsort kap Ördög Nóra: a TV2 gasztro tehetségkutató műsorát fogja vezetnihttp://www.life.hu/sztarok/20170629-ujabb-musort-kap-ordog-nora-a-tv2-n.htmlA TV2-n ősztől új tehetségkutató indul, méghozzá egy gasztro műsor. A háziasszony pedig nem más lesz, mint Ördög Nóra! TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra arcát furcsa smink borítja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-furcsa-sminkben-pozol-ordog-nora.htmlHűha! A híres műsorvezető ezúttal olyan sminket visel, amilyet még soha ezelőtt. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra ázsiai útja nem volt pihentető: rengeteget dolgozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170615-ordog-nora-azsiai-utja-nem-volt-pihenteto.htmlFelejthetetlen élményekben volt része Ördög Nórának és családjának az ázsiai munka során, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a műsorvezető útja nem a pihanésről szólt: embert próbáló volt az időbeosztás. TV + Sztárok--Ördög Nóra ismét az ázsiai időjárással küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-ordog-nora-az-azsiai-idojarassal-kuzd.htmlÖrdög Nóra és családja remekül érzi magát Ázsiában, ahol Vietnám után most Laoszt is felfedezhetik. A műsorvezető folyamatosan tájákoztatja a rajongóit, és nem csak a boldog, de a kellemetlen pillanatokat is bemutatja.TV + Sztárok--Ördög Nóra elárulta, hogy bugyiban alszik-ehttp://www.life.hu/sztarok/20170406-ordog-nora-elarulta-bugyiban-alszik-e.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban sok titok kiderül a sztárszülőkről, Ördög Nóra pedig szolidaritásból árul el magáról egy-két információt, például azt, hogy bugyiban alszik-e. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.