Hajdú Péter idén is egymilliárdos bevételre számíthat

"Fotó: Mudra László/Origo " -
vagyon Hajdú Péter bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Pétert nem kell félteni, ő mindig feltalálja magát az üzleti életben, így idén sem számíthat kevesebb bevételre, mint tavaly: egymilliárd körül lehet az összeg. 

Hajdú Péterért sokan aggódtak, amikor a TV2-vel már nem működött együtt, de a műsorvezető hamar feltalálta magát. Átment az ATV-hez, és azóta folyamatosan indulnak a műsorai: ő egyetlen egyben vesz részt műsorvezetőként, viszont sokat gyárt a produkciós cége. Ennek köszönhető, hogy idén sem kell aggódnia, bőven lesz mit a tejbe aprítani!

Hajdú Péternek idén sem fáj a feje a pénz miatt Fotó: Mudra László/Origo

Tavalyelőtt kevés tévés produkciót gyártottunk, de sok reklámértékesítésünk volt, tavaly azonban felcserélődtek az arányok"

Lokálnak "Remélem, hogy szeptember 1-jén meg tudjuk nyitni az intézményt, amelyben üzlettársam Csisztu Zsuzsa férje, dr. Ketskés Norbert, illetve a helyi háziorvosunk. Terveink szerint 17 orvost foglalkoztatunk majd a centrumban, többek között fül-orr-gégészt, gasztroenterológust és bőrgyógyászt. Nem kell megijedni, én nem fogok operálni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.