Cooky megmutatta új barátnőjét - Videó!

barátnő Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky boldogabb, mint valaha új barátnője oldalán, akit már az édesanyjának is bemutatott. A szerelmesek már együtt is laknak és hamarosan közösen utaznak el Franciaországba.

Cooky válása után váratlanul újra rátalált a szerelem, egy fiatal lány oldalán találta meg a boldogságot. A műsorvezető és Debóra minden szabad percüket együtt töltik, ráadásul már össze is költöztek.

Cooky anyjának is bemutatta új barátnőjét Forrás: TV2

„Egy munka kapcsán ismerkedtünk meg, és azonnal elvarázsolt a mosolyával" – árulta el Cooky, aki imádja, hogy a dolgos hátköznapok után szerelme otthon várja őt.

Egyszerűen lenyűgöz a tudat, hogy amikor hazaérek, otthon vár a szerelmem.

Közös fotón szerepel Básti Juli és Kulka János http://www.life.hu/sztarok/20170727-kulka-janos-es-basti-juli-kozos-foton-szerepel.htmlRégóta nem láttunk már friss fotót Kulka Jánosról, de a most napvilágra került felvételen szuper jól néz ki a színész. TV + SztárokOrigoKis Gabriella, a Nemzet Szépe daganatos betegeknek ajándékozza hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20170727-kiss-gabriella-daganatos-betegeknek-ajandekozza-hajat.htmlKiss Gabriella maga is átesett egy daganatos megbetegedésen, ráadásul ápolónőként dolgozik, így pontosan tudja, min mennek keresztül ezek az emberek. Úgy döntött, szeretne még többet segíteni, ezért levágatja haját és a betegeknek adja. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin luxusautót villantott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170727-gaspar-evelin-luxusautot-posztolt-foto.htmlGáspár Győző felesége, Bea a napokban mesélte a nyilvánosság előtt, hogy milyen szörnyű körülmények között tengetik a mindennapjaikat. Ám Evelin arcpirító luxusban készült képei pont ennek ellenkezőjéről árulkodnak... TV + Sztárok--Hajdú Péter miatt szűnik meg Havas Henrik műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20170727-hajdu-miatt-szunik-meg-havas-musora.htmlHavas Henrik és Hajdú Péter hosszú ideje rivalizálnak egymással. Sokszor előfordul, hogy a nyilvánosság előtt szólnak be egymásnak. Ezúttal úgy tűnik, Hajdú győzedelmeskedett... TV + Sztárok--Hujber Feri két nappal a drogbotránya után állt színpadra http://www.life.hu/sztarok/20170726-hujber-feri-2-nappal-a-drogbotranya-utan-allt-szinpadra.htmlHujber Ferinél néhány napja razziáztak a rendőrök, kábítószer birtoklása miatt emeltek ellene vádat. A színész két nappal a botránya után lépett újra színpadra, akkor teljesen tiszta volt. TV + Sztárok--Így köszöntötte kisebbik lányát Győzike: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170726-gaspar-virag-szulinapjat-unnepelte-gyozike.htmlGyőzikének van bőven miért büszkélkednie, ha a gyermekeiről van szó. Ma például megható üzenettel köszöntötte kisebbik lányát, Virágot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.