Közös fotón szerepel Básti Juli és Kulka János

fotó Kulka János Básti Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta nem láttunk már friss fotót Kulka Jánosról, de a most napvilágra került felvételen szuper jól néz ki a színész. 

Básti Juli közösségi oldalára került fel egy fotó nemrég, amelyen együtt szerepel Kulka Jánossal. A kép a reggeli órákban készült a Káli-medencében, és úgy tűnik, a két híresség nagyon jól érzi magát.

A poszt alá több, mint 24 ezer kedvelés és számtalan komment érkezett. Mindenki nagyon örül neki, hogy János már ilyen jó állapotban van és mosolyogni láthatjuk.

Hiszen sokáig nagyon aggódtunk miatta, mert tavaly tavasszal stroke miatt kellett életmentő műtétet végrehajtani rajta. János ugyan sokáig csak nehézkesen tudott kommunikálni a környezetével, de minden jelzése arra utalt, hogy nagyon akarja a gyógyulást.

És úgy tűnik, a kitartása meg is hozta a sikert, hiszen tavaly ősszel már egy konditeremből kilépve kapták lencsevégre, és nemrég arról is beszámoltunk, hogy már szinte minden olyan feladatot el tud látni, ami a műtét után eleinte problémát jelentett: késsel-villával eszik, ír és vezet is.

Mikor tér vissza színpadra Kulka János?

Egyre több ellentmondásos hír kapott szárnyra Kulka János állapotával és visszatérésével kapcsolatban, de most tiszta vizet öntöttek a pohárba. A sajtókapcsolatokért felelős munkatárs mesélt arról, mikor tér vissza Kulka a színházba. Olvass tovább itt...

Kis Gabriella, a Nemzet Szépe daganatos betegeknek ajándékozza hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20170727-kiss-gabriella-daganatos-betegeknek-ajandekozza-hajat.htmlKiss Gabriella maga is átesett egy daganatos megbetegedésen, ráadásul ápolónőként dolgozik, így pontosan tudja, min mennek keresztül ezek az emberek. Úgy döntött, szeretne még többet segíteni, ezért levágatja haját és a betegeknek adja. TV + SztárokOrigoKlapka György kitagadott fia megkapta örökségét: le is kapcsolták a rendőrök!http://www.life.hu/sztarok/20170727-klapka-gyorgy-kitagadott-fiat-orokolt-autojaval-kapcsoltak-le-a-rendorok.htmlKlapka György örökségét sikerült elosztaniuk, és az Aranyember akarata ellenére senki nem maradt ki. Az ifj. Klapka György is részesült a vagyonból, de kisebb balszerencsét hozott neki az egyik örökölt autója: egyből lekapcsolták a rendőrök.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin luxusautót villantott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170727-gaspar-evelin-luxusautot-posztolt-foto.htmlGáspár Győző felesége, Bea a napokban mesélte a nyilvánosság előtt, hogy milyen szörnyű körülmények között tengetik a mindennapjaikat. Ám Evelin arcpirító luxusban készült képei pont ennek ellenkezőjéről árulkodnak... TV + Sztárok--Hajdú Péter miatt szűnik meg Havas Henrik műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20170727-hajdu-miatt-szunik-meg-havas-musora.htmlHavas Henrik és Hajdú Péter hosszú ideje rivalizálnak egymással. Sokszor előfordul, hogy a nyilvánosság előtt szólnak be egymásnak. Ezúttal úgy tűnik, Hajdú győzedelmeskedett... TV + Sztárok--Kiderült: ezért szakított VV Mici és Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-ezert-szakitott-vv-mici-es-krisztian.htmlA ValóVilág idején senki sem hitte, hogy együtt marad VV Mici és Krisztián, később pedig azon csodálkoztak követőik, hogy szakítottak. TV + SztárokOrigo16 év után megszűnik a VIVA TVhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-megszunik-a-viva-tv.htmlA Viacom átszervezi a csatornáit, ez azt jelenti, hogy az ikonikus VIVA TV megszűnik, és átköltözik az MTV-re. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.