Chester Bennington özvegye, Talinda szívszorító közleményt adott ki

közlemény özvegy Talinda Bennington Linkin Park Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chester Bennington halála után először szólalt meg az özvegye, Talinda Bennington. Az asszony szívbemarkoló közleményt jutatott el a The Rolling Stones magazinnak.

A Linkin Park énekesének özvegye, Talinda egy héttel férje öngyilkossága után fordult a nyilvánossághoz. Az egész világgal megosztotta mély gyászát, és mondta el mindenkinek, mit érez ő és a gyerekei. Chester Bennington 41 éves korában követett el öngyilkosságot július 20-án, felakasztotta magát.

Chester Bennington, a Linkin Park énekese és felesége, Talinda Ann Bentley Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frazer Harrison


"Egy héttel ezelőtt a lelki társamat vesztettem el, a gyerekeim pedig a hősüket, az édesapjukat" - írta Talinda a Twitteren. Az özvegy szerint a meseszerű életük egy szörnyű Shakespeare-féle tragédiává változott. "Hogyan éljek tovább? Hogyan kaparjam össze darabokra hullott lelkemet?" - kérdezi Talinda.

Az asszony szeretné, hogy ha a rajongók tudnák, hogy az egész család érezte a feléjük irányuló szeretetet a tragédia után: "A gyerekeim nagyon fiatalon vesztették el az édesapjukat. És tudom, hogy ti mindannyian segíteni fogtok abban, hogy megőrizzük az emlékét."

Talinda és Chester 2006-ban házasodtak össze, a nő szerint a Linkin Park frontembere egy sugárzó, szeretettel teli lélek volt, aki angyali hanggal rendelkezett. "Mostmár a mi lelkünben énekli tovább a dalait, megszabadulva minden fájdalomtól. Chester ezt így akarta."

A megtört szívű özvegy így fejezi be írását: "Nyugod békében, szerelmem. Örökké, Mrs. Talinda Bennington."

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.