műsorvezető Kiss Ramóna vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna megvillantotta a humorosabb énjét: mindenki jól szórakozott a vicces videóján. 

Kiss Ramóna kirobbanó formában van, hiszen Lékai Máté személyében rátalált a szerelem, sőt, nem sokkal később a sportoló meg is kérte Rami kezét. Emellett a szőke szépség karrierje is szárnyal: hamarosan az X-Faktor háziasszonyaként láthatjuk majd a képernyőkőn.

Éppen ezért nem csoda, ha a Barátok közt egykori sztárja majd kicsattan a boldogságtól. A közösségi oldala is erről árulkódik, pontosabban a nemrég feltöltött vicces kis videója:

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

A posztját több, mint 20 ezer ember tekintette meg, és számtalan komment is érkezett a videóban feltett kérdésre.

Elképesztő alakot villantott Kiss Ramóna: Fotó! - Life

Kiss Ramóna most aztán igazán megmutatta, hogy mitől döglik a légy. A szexi sztár egy igen aprócska ruhában pózolt. A Playboy magazinba készülő képek werkanyagából osztott meg egy gyöngyszemet, ami természetesen néhány óra alatt már több, mint kétezer kedvelést kapott: Fotó!

Chester Bennington özvegye, Talinda szívszorító közleményt adott kihttp://www.life.hu/sztarok/20170729-chester-bennington-ozvegye-talinda-bennington-kozlemenyt-adott-ki.htmlChester Bennington halála után először szólalt meg az özvegye, Talinda Bennington. Az asszony szívbemarkoló közleményt jutatott el a The Rolling Stones magazinnak. TV + Sztárok--Akkor és most sorozat a Való Világ 3 sztárjairól http://www.life.hu/sztarok/20170729-igy-neztek-ki-akkor-es-most-a-valo-vilag-egykori-sztarjai.htmlNem mindennapi fotósorozat került napvilágra a Való Világ 3. szériájának sztárjairól: így néztek ki akkor, és így festenek most. TV + Sztárok--Hosszú Katinka milliókat kaszál termékeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20170729-hosszu-katinka-milliokat-keres-a-termekeivel.htmlHosszú Katinka a világ egyik, ha nem a legsikeresebb úszónője. A medencében teljes testhosszal vezet társai előtt. Ám úgy tűnik, nem csak a vízben nyerő az Iron Lady.... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSarka Katát megtámadták egy buliban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170729-sarka-katat-megteptek-video.htmlSarka Kata és Kulcsár Edina Kasza Tibi új műsorában vendégeskedett. A szépségkirálnyő durva történetet mesélt a celebmamiról... TV + SztárokOrigoÚjabb hírek érkeztek Michael Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170729-michael-schumacher-allapotarol-meselt-david-coulthard.htmlMichael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet. Állapotáról a család nem nyilatkozik, csak néha jön egy-egy hír, ami bizakodásra vagy szomorkodásra ad okot. Ezúttal David Coulthard mesélt a legendás sportolóról. TV + SztárokAFPVajna Timi és Sylvester Stallone együtt: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170728-kozos-fotot-posztolt-sylvester-stallone-es-vajna-timi.htmlVajna Timi hatalmas kalandokat élhet át Amerikában: most például Stallonéval kapták lencsevégre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.