Bazsarózsa vízibalett-tudása több, mint kellemetlen: Videó!

Forrás: Instagram/benkodaniel_bazsarozsa -
Benkő Dániel Bazsarózsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik Bazsarózsa mindenhez ért: legújabban már vízibalettozni is tud, és ezt meg is mutatta ma reggel a Mokkában. 

Benkő Dániel betöltötte a 70. életévét, bár a híres lantművész azt állítja, hogy belülről továbbra sem érzi magát többnek 38-nál. A Mokka műsorvezetői arról kérdezték, hogy miként ünnepelték kedvesével a különleges alkalmat.

"Hát kinyitottunk egy 20 éves Tokaji aszút, egy boros üveget. Iszogattunk, megöleltük egymást, aztán még egyszer ittunk, aztán megint megöleltük egymást. Ittunk egy kicsit, megöleltük egymást, szép csendesen. Végkimerülésig." - mesélte Benkő.

Eközben a háttérben Bazsarózsa piruettezett, vagy legalábbis dobálta magát és a végtagjait egy medencében. Néha felpattant, megmutatta a formás idomait, majd tovább folytatta az értelmetlennek tűnő mozgáskultúra művelését.

Bazsarózsa énekesi pályára (is) készül? Videó!

Benkő Dániel és kedvese, Bazsarózsa minden nyilvános szereplése alkalmával meglepi a közönséget: most éppen arról meséltek, milyen énekes lesz a fiatal lányból: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.