Károly herceg szexuális élet Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem gondoltuk volna, hogy ilyen infók is napvilágra kerülhetnek a királyi család kapcsán, ám most úgy tűnik, hogy Diana és Károly herceg intim élete nem volt éppen felhőtlen. 

A Channel 4 brit televízió egy olyan videó közzétételére készül, melyben Diana vallomását hallhatjuk többek között az intim életéről is. Hamarosan 20 éve már, hogy a hercegné életét vesztette, ennek kapcsán döntött úgy a televízió, hogy nyilvánossá teszik az eddig titkolt felvételt.

Rendkívüli titkok derültek ki Diana magánéletéről Forrás: AFP/Patrick Riviere

Sokan tiltakoznak a videó levetítése ellen, többek között Diana fivére, Spencer gróf is. A férfi felszólította a csatornát, hogy ne hozzák nyilvánosságra az 1992-1993-as felvételekre épített dokumentumfilmet, mert véleménye szerint ez nem lenne etikus az elhunyt hírességgel szemben.

Arról nem is beszélve, hogy Vilmos és Harry szempontjából is csupa kellemetlenséget okozhat a felvétel. Többek között azért, mert a filmben Diana a nemi életéről is vallott, melyből kiderült, hogy

Károllyal 7 éven át egyáltalán nem szexeltek.

Emellett több mondatával is bírálja az uralkodóházat, sőt, a táplálkozási zavaráról is vallott, amiről már korábban is beszélt a személyi titkárának - írta meg az Independent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.