#Anikó Show tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan helyzetek, amelyeket még nézőként is kínos megélni. Na, ez pont ilyen: Videó!

Nádai Anikó műsorába különféle témákkal és eseményekkel érkeznek vendégek. Legutóbb olyan emberek szerepeltek a műsorban, akik "színpadra születtek", és híresek szeretnének lenni. Nos, láthattunk rappereket, énekest, hastáncosokat és egyéb csemegéket, bár

az élmény inkább sokkolóan szórakoztató volt, mint élvezetes.

Volt talán egy-két olyan produkció, amiben fantáziát láttunk, de többnyire csupa olyan elképzelés jelent meg a képernyőn, amit többnyire a zuhany alatt szoktunk előadni. Titokban, a négy fal között. Okkal.

De volt olyan is, aki szándékosan csinált viccet magából. Például az a férfi, aki nagyanyónak öltözve sepregette a stúdió padlóját, mindezt táncolva, ritmusra.

Röhögőgörcsben tört ki Nádai Anikó

Az Anikó #show stúdiójában hatalmas röhögés tört ki, még Nádai Anikó, a műsorvezető sem bírta féken tartani magát. Nem is csoda, ezt mi sem bírtuk rezzenéstelen arccal végig nézni: Videó!

Ábel Anita megmutatta, hogyan nézett ki 18 évvel ezelőtt: így balettozik - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-abel-anita-18-evvel-ezelotti-fotot-mutatott.htmlÁbel Anitát fiatalon ismerhettük meg, manapság a Szomszédok ismétléseinek hála még sokan láthatják, milyen is volt a műsorvezető egykor. Ilyennek azonban még senki nem láthatta: így nézett ki 18 évvel ezelőtt a balettvizsgáján. TV + SztárokOrigoKelly Clarksonra rá sem lehet ismerni - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-kelly-clarksonra-ra-sem-lehet-ismerni.htmlKemény nőként ismerhettük meg Kelly Clarksont, lendületes számaival azonnal nagy népszerűségre tett szert. Azóta azonban, hogy anya lett, mintha vesztett volna kicsit ebből a lendületből: rá sem lehetne ismerni! TV + Sztárok--Rubint Réka és Schobert Norbi vakációzni mentek http://www.life.hu/sztarok/20170731-elutazott-rubint-reka-es-schobert-norbi.htmlHosszú idő után újra elutazhatott együtt a sztárpár, hogy kipihenjék az elmúlt időszak fáradalmait. TV + Sztárok--Gaál Noémit átvágták az első randiján: nagyot csalódotthttp://www.life.hu/sztarok/20170731-gaal-noemit-atejtettek-az-elso-randijan.htmlGaál Noémit ma már nem lehetne átejteni, de volt idő, amikor nem volt olyan tapasztalt. Az első szerelme például két vasat tartott a tűzben, amivel Noémi az iskolai bálon szembesült! Nagy csalódás volt ez az időjós számára. TV + SztárokOrigoAlekosz kifejtette véleményét az óriás toronyugrásról: összevissza beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170731-alekosz-kifejtette-velemenyet-az-orias-toronyugrasrol.htmlAzt már megszokhattuk, hogy Alekosz szereti kifejteni a véleményét még olyan dolgokról is, amikről nincs fogalma. Ezt újfent bebizonyított az óriás toronyugrásról írt hosszú posztjában: fájlalta, hogy őrzik a versenyzők testi épségét... TV + Sztárok--Szilágyi János a halálra készül?http://www.life.hu/sztarok/20170731-szilagyi-janos-szerint-kozel-a-veg.htmlSzilágyi János, legendás televíziós személyiség Azurák Csabának adott interjút, amelyben elárulta, hogy bizony nehezen éli meg, hogy eljárt felette az idő és öregségére semmi dolga sincs. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.