Sármos pasi lett a transznemű nőből - Fotó!

Forrás: Instagram/Jaimie Wilson -
férfi transzneműség átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A transznemű Jaimie Wilson 2015-ben hozta meg azt a bátor döntését, hogy  férfiként szeretne élni élete hátralévő részében, nem pedig nőként. Hihetetlenül szexis pasi lett belőle!

Jaimie Wilson egyike annak a 1,5 millió transznemű fiatal felnőttnek, akik az Egyesült Államokban élnek, és akiknek komoly döntést kell meghozniuk az életük során. Jamie 2015-ben határozta el magát, és megkezdte az átalakulását. A családjának és a barátainak egy része idegenkedett az ötlettől, sokan el is fordultak tőle, de őt nem tudták eltántorítani. Végigment az úton, azóta pedig boldog férfiként él, ráadásul egy olyan férfiként, aki sok nő szívét törheti össze.

Jaimie Wilson az átalakulás előtt és után Forrás: Instagram/Jaimie Wilson

Jamie ugyanis szívdöglesztő: mélykék szemével, csibészes mosolyával és a hasán lévő kockákkal együtt neki nem lesz nehéz megtalálni a boldogságot, ráadásul ő azt is tudja, hogy mi az a küzdelem! Amellett, hogy elképesztően szexi, zenéléssel keresi a kenyerét, ami csak még vonzóbbá teszi, és a jó hír, hogy elvileg ő is fellép az idei Sziget fesztiválon, így a saját szemeddel is megnézheted - írja a BoredPanda.

Jaimie Wilson manapság Forrás: Instagram/Jaimie Wilson
Nagy Nikoletta szépségkirálynő a milliárdos Josh Cartuval jár - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-nagy-nikoletta-szepsegkiralyno-a-milliardos-josh-cartuval-jar.htmlJosh Cartu milliárdost már mindenki ismeri Magyarországon csupán azért, mert eszméletlen autókkal dönget Budapest utcáin. Az eddig egyedülláló férfit sikerült kifognia egy magyar szépségkirálynőnek: Nagy Nikolettával jár! TV + Sztárok--Bazsarózsa vízibalett-tudása több, mint kellemetlen: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170731-bazsarozsa-megmutatta-vizibalett-tudasat.htmlÚgy tűnik Bazsarózsa mindenhez ért: legújabban már vízibalettozni is tud, és ezt meg is mutatta ma reggel a Mokkában. TV + Sztárok--Gombos Edinával pózolt Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-gombos-edinaval-pozoltak-bochkorek.htmlEgy pillanatra nem is értettük: hogy szerepelhettek ők együtt egy fotón? Aztán kiderült a turpisság. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee puszilgatja Oroszlán Szonját: ez volt a színésznő álma - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-ganxsta-zolee-puszilgatja-oroszlan-szonjat.htmlOroszlán Szonja nagy álma teljesült: végre Ganxsta Zolee puszilgatja! Jó dolga van a színésznőnek. TV + SztárokOrigoÁbel Anita megmutatta, hogyan nézett ki 18 évvel ezelőtt: így balettozik - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-abel-anita-18-evvel-ezelotti-fotot-mutatott.htmlÁbel Anitát fiatalon ismerhettük meg, manapság a Szomszédok ismétléseinek hála még sokan láthatják, milyen is volt a műsorvezető egykor. Ilyennek azonban még senki nem láthatta: így nézett ki 18 évvel ezelőtt a balettvizsgáján. TV + SztárokOrigoKelly Clarksonra rá sem lehet ismerni - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-kelly-clarksonra-ra-sem-lehet-ismerni.htmlKemény nőként ismerhettük meg Kelly Clarksont, lendületes számaival azonnal nagy népszerűségre tett szert. Azóta azonban, hogy anya lett, mintha vesztett volna kicsit ebből a lendületből: rá sem lehetne ismerni! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.