Ramell Campbell halál Domonique Brown
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Támadás következtében vesztette életét a két fiatal rapper. Mindenki őket gyászolja. 

A rendelkezésre álló információk szerint Ramell Campbell és Domonique Brown helyi idő szerint vasárnap kora hajnalban vesztették életüket Detroitban. A két 27 éves fiatal éppen egy buliból indultak hazafelé, mikor támadás áldozatai lettek.

Ramell Campbell és Dominique Brown Forrás: WDIV TV

A rendőröket hajnali 2.45-kor hívták először az ügy kapcsán, ám a kiérkezés pillanatában már mindkét áldozat halott volt. Az egyenruhások rengeteg töltényhüvelyt találtak a helyszínen, és azt is megállapították, hogy mindketten a lövöldözés miatt haltak meg.

Domonique Brown két gyermeket hagyott itt maga után, de azt egyelőre még nem tudni, hogy miért kellett meghalniuk - írta meg a Fox2.

Ezért halhatott meg a Linkin Park énekese

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, helyi idő szerint csütörtök reggel 9-kor, Los Angelesben végzett magával Chester Bennington. Bizonyos elképzelések szerint azonban egyáltalán nem véletlen, hogy a híres énekes pont július 20-án lett öngyilkos. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.