Kate Beckinsalet őrült rajongó zaklatta

Forrás: Instagram/ bronwyn_uts -
rajongó Kate Beckinsale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Beckinsale egy gyönyörű, klasszikus hollywoodi filmsztár,aki után férfiak ezrei vágyakoznak. Ám az egyik rajongója túl messzire ment.

Ted Lee Repp egy éve zaklatja, pontosabban zaklatta a színésznőt. Nem egy klasszikus túlbuzgó rajongóról van szó, ugyanis ez a férfi megszállottan követte a sztárt, a hírek szerint az életére is akart törtni. Bárhová ment Beckinsale, a nyomában volt, az egész országon át követte. Előfordult olyan is, amikor fizikai kapcsolatba tudott kerülni vele, hogy megérintette a haját, megsimogatta, majd azzal fenyegetőzött, hogy megüti, sőt megöli.

Azt tervezte ugyanis, hogy ha Kate közelébe kerül, akkor leszúrja őt.

Kate Beckinsale őrölt rajongóját letartóztatták Forrás: Instagram/ bronwyn_uts

Szerencsére ez nem történt meg, ugyanis a rendőrök már régóra figyelik a zaklatót és a néhány nappal ezelőtt megrendezésre kerülő Comic Con rendezvényen, ahol újra feltűnt, le is tartóztatták, még mielőtt a világsztár a helyszínre érkezett volna- írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.