A törökbálinti sztárok Kóbor Jánosék kirablása óta rettegnek

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
Törökbálint Kóbor János rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor Jánosék villájába az éjszaka leple alatt törtek be éppen akkor, amikor elfelejtették bekapcsolni a riasztót. Viszont nem ez volt az egyetlen ház, ahová aznap éjjel besurrantak:mindenki retteg Törökbálinton, az ott élő sztárok is!

Kóbor Jánosék a nyaralásból hazaérve fáradtan ledobták a bőröndöket, és lefeküdtek aludni. 10 év óta most először felejtették el bekapcsolni a riasztót, de meg is lett az eredménye. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a zenészt kirabolták. Nagy értékű készpénzt vittek el, de Kóbor Jánost csak az érdekelte, hogy senkinek nem esett baja, és a kislánya sem élte meg traumaként az esetet. Ettől azonban még nem nyugodtak, ugyanis nem csak hozzájuk surrantak be aznap éjjel: a rablóbanda rettegésben tartja az ott élő sztárokat is!

Kóbor Jánosék kirablása után a sztárok is rettegnek Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Pechünkre éppen most fosztogatta végig a környéket egy banda, a miénken kívül hat-nyolc házba törtek be aznap éjjel" - mondta Kóbor János, aki azóta kétszer is ellenőrzi a riasztót. Hajdú Péter háza is ott van, de az övét őrzik. Volt azonban olyan sztár, aki félelmében nem is hagyta, hogy a Blikk kiírja a nevét, de a műsorvezető Jaksity Kata is ijedten fogadta a híreket. "Legutóbb tíz éve volt egy rablássorozat, azóta nem tartok készpénzt itthon" - mondta a tévés.

Erzsébet királynő minden nap alkoholt iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20170802-erzsebet-kiralyno-minden-nap-fogyaszt-alkohol.htmlErzsébet királynő elképesztő formában van, pedig már a száz felé közeledik. A közelmúltban kiderült, hogy valószínűleg őt az alkohol konzerválja, ugyanis minden nap megiszik néhány pohárkával, nem is akármit... TV + Sztárok--Kate Beckinsalet őrült rajongó zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20170802-kate-beckinsalet-rajongoja-majdnem-megolte.htmlKate Beckinsale egy gyönyörű, klasszikus hollywoodi filmsztár,aki után férfiak ezrei vágyakoznak. Ám az egyik rajongója túl messzire ment. TV + SztárokOrigoÉletét vesztette Ramell Campbell és Domonique Brown http://www.life.hu/sztarok/20170801-meghalt-ket-fiatal-rapper.htmlTámadás következtében vesztette életét a két fiatal rapper. Mindenki őket gyászolja. TV + SztárokThinkstockTóth Vera szeretetmámorban úszik kutyáitól a kanapén - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170801-toth-vera-szeretetmamorban-uszik-kutyaitol-a-kanapen.htmlTóth Vera a fellegekben jár, főként azért, mert sikerült megszabadulni súlyfeleslege jelentős részétől, örömét ráadásul van is kikkel megosztania: kutyái mindig elhalmozzák szeretetükkel. TV + SztárokOrigoEzt üzente Sebestyén Balázs Majkának http://www.life.hu/sztarok/20170801-kozossegi-oldalan-uzent-majkanak-sebestyen-balazs.htmlBalázs láthatóan nagyon büszke az eredményére. Olyannyira, hogy gyorsan beszólt Ördög Nórinak és Majkának is. TV + SztárokOrigoMém készült Schobert Norbi tésztás botrányához: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170801-ezzel-a-memmel-rohognek-schobert-norbi-tesztas-sztorijan.htmlFőzni vagy nem főzni? - ez volt a kérdés Schobert Norbi olaszországi tésztás sztorija kapcsán, de úgy tűnik a történet akkora nyomott hagyott az embereknek, hogy mém is készült hozzá. Nem csoda, hiszen ennél fontosabb dolog kevés van. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.