Vajna Timi szemeteszsákba csomagolta Andy Vajna ajándékát - Fotó!

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi Andy Vajna szemetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna tegnap ünnepelte 73. születésnapját, amire Timi méltó ünnepséget szervezett. Az ajándék sem maradt el: két nagy szemeteszsákban érkezett a meglepetés.

Vajna Timi megfelelően gondoskodott férje születésnapjáról: szép szülinapi ebédet rendezett Andy Vajna számára. A filmrendező ugyanis tegnap töltötte be a 73. életévét, amit baráti társasággal ünnepelt. Persze az ajándék sem maradt el, a csomagolása pedig egészen egyedi volt.

Vajna Timi szép szülinapot szervezett férjének Forrás: Instagram/Vajna Timi

A meglepetés ugyanis két hatalmas szemeteszsákban érkezett, Andy Vajnának, csak sajnos az nem derült ki, hogy mit rejt a két hatalmas csomag. Az viszont biztos, hogy Andy nem panaszkodhat a szülinapja miatt, hiszen Lázár Séf szolgált fel neki! A szolíd ebéd után este nagy bulit is csaptak, ahol még Geszti Péter is fellépett, és Danny Blue is!

Andy Vajna ajándéka szemeteszsákban érkezett Forrás: Instagram/Vajna Timi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.