Őszintén mesélt a magánéletéről Nádai Anikó

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
párkapcsolat szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó elárulta: nagyon boldog az új kapcsolatában, de azért nem akarja elsietni a dolgokat. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Nádai Anikó és szerelme, Kovács Dániel Richárd öt év után a különválás mellett döntöttek. A pár egy rövid közleményben tudatta a hírt.

Ám a sztáranyuka tavasszal újból szerelemre lelt, és már hónapok óta boldog párkapcsolatban él. Bevallotta, hogy sok jó élményben van része, de ennek ellenére lassabb tempóval haladnak, mert Anikónak időre van szüksége a bizalomhoz:

Nádai Anikó a párkapcsolatáról és a szokásairól is mesélt Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Alapvetően nehezen nyitok mások felé, és idő kell, hogy kialakuljon a bizalmam. Most jól érzem magam, boldog vagyok. Tamás szerencsére kócosan, és pizsamában is szeret (...)"

A fiatal szépség azt is elárulta, hogy rendkívül fázós, ezért olyan helyre mentek nyaralni, ahol jó meleg van, és sokat süt a nap:

"Kizárólag a melegben érzem jól magam, mert fázós vagyok. Még hőségben is zokniban alszom, ami tudom, hogy rettentően libidóromboló. Gyerekként jártam Horvátországban, felnőttként most tértem vissza először a páromal, akivel öt napot töltöttünk Vodicében" - írta meg a hot!Magazin.

Röhögőgörcsben tört ki Nádai Anikó

Az Anikó #show stúdiójában hatalmas röhögés tört ki, még Nádai Anikó, a műsorvezető sem bírta féken tartani magát. Nem is csoda, nekünk sem sikerült: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.