Pásztor Anna medencés fotójától kiborultak az anyukák

anyaság Bihari Viki Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony, Pásztor Anna egy egyszerű medencés fotóval is képes volt kiakasztani az anyukákat. Pontosabban, a véresszájú atomanyákat. De miért? 

Kikerült egy fotó a közösségi oldalakra, melyeken Pásztor Anna egy medencében látható. Egyik kezében kisebbik gyermekét tartja, a másikban pedig egy pohár Aperol Spritzet. A Tóth Vera által kiposztolt kép alatt pedig elindult a kommentcunami:

kapott hideget-meleget a kétgyermekes énekesnő,

majd megjelent egy nyílt levél Bihari Viki blogger közösségi oldalán, aki tulajdonképpen Anna, és az édesanyák védelmében szólalt meg.

@pasztorannaenekes #aperolspritz #zoika #chill

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

"Egy anyának nem áll jogában Magyarországon jól éreznie magát. Mi nem egy támogató-elfogadó, hanem egy kirekesztő-megszégyenítő nemzet vagyunk, melynek morális értékrendjébe egyáltalán nem fér bele, hogy a terhesség harmadik hónapjától a gyermek hivatalosan is betöltött tizennyolcadik életévéig egy nőnek (ANYÁNAK!) olyan élete legyen, melyben szerepet kap az önkifejezés, a sportolás, a barátnőzés vagy bárminemű olyan tevékenység, melybe nem szakad bele"

"Anna, milyen dolog az, hogy te jól mered érezni magad? Nem gondolsz arra, hogy a víz veszélyes? És ha beleborulsz? És ha beleborul a kisbabád? És...uram atyám, ebbe belegondolni sem merek...ÉS HA KIBORUL AZ APEROL????!!! Az neked smafu? Miért nem szelfizel a lakásodról? Ki van takarítva? Kivasaltál? Megfőztél egy hétre előre? Fel van mosva? Azt már meg sem merem kérdezni, hogy ugye nincs bébiszittered és ugye napi 24 órában a gyerekeiddel vagy, mint minden rendes, magyar, keresztény asszony?"

A poszt hatalmas port kavart, pillanatok alatt felkapta az internet népe. Döbbenetes mennyiségben került megosztásra mindenhol, ám a szerző arra panaszkodik, hogy sokan nem értették meg a levele valódi üzenetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.