Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly többéves titkáról derült ki az igazság. A színész a Mokkában mutogatta meg tetkóit, és az egyik bizony elárulta.  

Gesztesi Károlynak összesen öt gyermeke van, a legkisebb Áron, az a kisfiú, aki akkor fogant és született, amikor Gesztesi Károly még Liptai Claudiával élt házasságban. A gyermek édesanyja Gesztesi volt párja, aki akkor szinte egy telken élt a házaspárral, de külön lakásban. Azonban Gesztesi erről soha nem beszélt, így csak találgatások mentek a kisfiú édesapjával kapcsolatban.

Ahogyan a Bors szombaton megírta, amikor a napokban Gesztesi a Mokkában mesélt a tetoválásáiról, végre kiderült az igazság!

A színészt azért hívták meg a Mokkába, hogy új tetoválásáról beszéljen, ám Mádai Vivien kiszúrt valamit a tetkón. Arról kérdezte Gesztesit, hogy mit jelentenek a liliomba karcolt betűk. "Kérlek szépen, ezek kezdőbetűk, a gyerekeim nevének kezdőbetűi.

És az egészet vigyázza ez a medve."

Gesztesi a Mokkában Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.