Madár Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madár Vera nem jön zavarba, ha 40 fokban kell zumbáznia egy medencében.

Csodálatos csípőmozgása van Madár Verának. A Jóban Rosszban Gyöngyije ezt meg is mutatta, ráadásul a FEM3 Café vízparti stúdiójában. A színésznő egy aqua dance gyakorlat során mutatta meg tehetségét. Az adás előtt még soha nem próbálta ezt a mozgásformát, de hozzátette, hogy a nagyon szereti a vizisportok, így ezt is örömmel próbálta ki.

Cristiano Ronaldo még az általános iskolát sem végezte elhttp://www.life.hu/sztarok/20170805-cristiano-ronaldonak-nincs-meg-nyolc-osztalya-sem.htmlMegkezdődött a világ legkeresettebb sztárfocistájának bírósági pere, melyben a vád, adócsalás. Ronaldo meghökkentő információval szolgált védőbeszédében. TV + SztárokKapócs Zsóka szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170805-kapocs-zsoka-bevallotta-szerelmes.htmlKapócs Zsóka jó ideje eltűnt a kíváncsiskodó tekintetek elől. Visszavonultan éli életét, ám egy interjúban infomációkat árult el magáról. TV + Sztárok--Micsoda luxus! Balázs Klári ajándékot kapott férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170805-balazs-klari-luxusajandeka.htmlVasárnap ünnepli születésnapját Balázs Klári, férje pedig csodaszép ajándékkal - egy valódi Versace-kollekcióval - ajándékozza meg őt. TV + Sztárok--Egy tetoválás buktatta le Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20170805-gesztesi-karoly-kisfia-a-teteovalason.htmlGesztesi Károly többéves titkáról derült végre ki az igazság. A színész a Mokkában mutogatta meg tetkóit, és az egyik bizony elárulta. TV + Sztárok--Ez a nő kényezteti Berki Krisztiánt - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170805-ez-a-no-kenyezteti-berki-krisztiant.htmlOlaszországi nyaralása alatt egy igazán csinos, szőke nővel fotózták le Berki Krisztiánt. A képet pedig örömmel töltötte fel az Instagramra az Édes élet szereplője. De mit szól ehhez kedvese, Pamela?TV + SztárokOrigoPalvin Barbi és Dzsudzsák Balázs titokban randiztakhttp://www.life.hu/sztarok/20170805-palvin-barbi-es-dzsudzsak-balazs-titkos-randija.htmlA közelmúltban röppent fel a hír: a magyar sztárfocista és a szupermodell között több van barátságnál. Ezt egyelőre nem erősítette meg egyik fél sem, ám újabb bizonyíték került napvilágra, ami kettejük románcáról árulkodik... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.