Így fest most VV Sziszi, a ValóVilág 2 szereplője

VV Sziszi Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Szilvia  Molnár Anikó mallorcai nyaralásának utolsó napján futott össze egykori ellenfelével VV Sziszivel. A VV2 bombázója évek óta Spanyolországban dolgozik táncosnőként. Anikó közös képet posztolt. 

"Amikor nyaralásod utolsó estéjén találkozol egy 13 éve nem látott ismerőssel, akivel együtt "harcoltatok" a főnyereményért a "valóságos" reality-ben és rájössz arra, hogy mennyire rossz emberismerő voltál anno, az egy felemelő érzés, hisz tudod, hogy most is tanultál az élettől valami nagyon jó és hasznos dolgot. Észreveszed magad körül az emberi értékeket, az emberi lét valóságát, hogy bizony mindenki mögött van egy rögös út, melyet addig bejárt és nincs többet előítélet, csak a megértés, az empátia és a szeretet. Szilvia Fekete a tegnapi beszélgetést, remélem hamarosan folytatjuk! Akár itt, akár ott!" - írta Anikó.

Fekete Szilvia így reagált: "Én is örültem a találkozásnak, nagyon jól éreztem magam veletek az este. Fura, de olyan természetesnek tűnt, hogy ott ülünk és beszélgetünk... nem éreztem a 13 évet. Folyt. köv. akár itt, akár ott."

Visszatér Szepesi Niki, a szexmániás úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-visszater-szepesi-niki-a-szexmanias-uszono.htmlÚgy tervezi ,rekordot javít, méghozzá három számban is. TV + SztárokOrigoItt a magyar Despacito-paródiahttp://www.life.hu/sztarok/20170806-itt-a-magyar-despacito-parodia.htmlA Pamkutya készítette el a magyar Despacito-paródiát. Elég viccesre sikerült, meg is mutatjuk. TV + Sztárok--Sváby András munkáról és válásról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170806-svaby-andras-atv-s-munkarol-es-valasrol-beszelt.htmlAz ATV-n visszatérő Sváby András munkáról és magánéletről beszélt. TV + Sztárok--Megalázták D. Nagy Lajost a Bikini frontemberéthttp://www.life.hu/sztarok/20170804-megalaztak-d-nagy-lajost-a-bikini-frontemberet-egy-rendezvenyen.htmlEgy hazai rendezvényről tálalt ki a Bikini frontembere. D. Nagy Lajos úgy érzi, megalázó helyzetbe hozták a zenekarával együtt. TV + Sztárok--Így vallott szerelmet Dundika Majkának a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20170804-igy-vallott-szerelmet-dundika-majkanak.htmlNyaralása alatt sem feledkezik meg élete párjáról Dundika. TV + SztárokOrigoMeghalt Lois Laurel Hawes színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170730-meghalt-lois-laurel-hawes-komikus-szineszno.htmlMeghalt Lois Laurel Hawes,a világhírű amerikai komikus. Utoljára 1995-ben láthattuk a tévében, A bor nem válik vízzé sorozatban szerepelt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.