Ezek Lewis Hamilton legdrágább luxusautói: Videó!

videó Lewis Hamilton autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég napvilágra került egy videó, amelyben Lewis Hamilton méregdrága luxusautóit lehet látni. Elképesztően néznek ki!

Nemrég írtunk egy összeállítást azokról a csajokról, akik Lewis Hamiltonnak mind megvoltak. Eddig sem voltak kétségeink az autóversenyző csajozós sikereit illetően, de ezeket az autókat elnézve még inkább egyértelmű, hogyan hódít a fiatal sztár.

Ágyba vitte Nicole Scherzingert, Kendall Jennert, Gigi Hadidot, sőt még a mi Palvin Barbinkat is. De arról eddig senki nem számolt be, hogy ilyen kaliberű autókkal furikáztak volna, pedig bizonyára Hamilton nem csak egyedül használja ezeket a csodajárgányokat.

Lewis Hamilton új tetoválást csináltatott - Fotó!

Lewis Hamilton rajong a tetoválásokért, de még bőven van a testén szabad felület. Néhány hónapja egy újabb varrattal díszíttette ki felsőtestét, mellyel a sanghaji F-1-es győzelmét ünnepelte: Fotó!

Elhunyt Vámos György, az Echo Tv egykori műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170806-elhunyt-vamos-gyorgy-az-echo-tv-egykori-musorvezetoje.htmlÉletének 63. évében elhunyt Vámos György, az Echo Tv egykori műsorvezetője, a Magyar Hírlap volt publicistája. Temetését szűk családi körben tervezik. TV + Sztárok--Visszatér Szepesi Niki, a szexmániás úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-visszater-szepesi-niki-a-szexmanias-uszono.htmlÚgy tervezi ,rekordot javít, méghozzá három számban is. TV + SztárokOrigoItt a magyar Despacito-paródiahttp://www.life.hu/sztarok/20170806-itt-a-magyar-despacito-parodia.htmlA Pamkutya készítette el a magyar Despacito-paródiát. Elég viccesre sikerült, meg is mutatjuk. TV + Sztárok--Sváby András munkáról és válásról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170806-svaby-andras-atv-s-munkarol-es-valasrol-beszelt.htmlAz ATV-n visszatérő Sváby András munkáról és magánéletről beszélt. TV + Sztárok--Megható dolgot tett Adele - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170805-felismered-adele-t-smink-nelkul.htmlA tragikus londoni tűzvész túlélőit vitte el mozizni Adele. A brit énekesnő hétköznapi anyukaként ment a moziba. Felismernéd?TV + Sztárok--Világsztár modellel találkozhat Váczi Gergőhttp://www.life.hu/sztarok/20170805-vilagsztar-modellel-fog-talalkozni-vaczi-gergo.htmlKülönleges kérések előzik meg a találkozást, amivel kapcsolatban egyelőre még sok a titok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.