Így búcsúztatták Norbiék az olasz nyaralást: Fotó!

fotó Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a néhány napos kiruccanás Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka számára. A szexi sztáranyuka ezzel a fotóval búcsúztatta a nyaralást. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Réka és Norbi Olaszország felé vették az irányt a barátaikkal, hogy néhány napot pihenhessenek, szórakozhassanak. Az induláskor fotót is posztoltak a közösségi oldalakon, melyből megtudtuk, hogy a kiruccanás után a gyerekekkel is elmennek majd nyaralni.

Persze az olaszoknál töltött idő sem telt eseménymentesen: mindenki azzal volt elfoglalva, hogy Norbi tényleg kifőzette-e a tésztáját, vagy simán átvert mindenkit? Olyannyira felzaklatta az embereket ez a kérdés, hogy még egy mém is készült ezzel kapcsolatban.

De ez a vihar is elcsendesült, Norbiék pedig egy igazán vidám hangulatú fotóval búcsúztatták el a nyaralásukat: Réka egy ultraszexi bikiniben domborít a büszke férj nyakában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.