Visszatér Szepesi Niki, a szexmániás úszónő

Forrás: Ulpius-ház -
Szepesi Nikolett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tervezi ,rekordot javít, méghozzá három számban is. 

Szepesi Niki is indul a Fina Masters VB-n - írja a Bors. "Az 50, a 100 és a 200 hát távján szeretnék rekordot dönteni. De emellett még indulok a 4x50-es mix vegyesben, illetve a 4x50-es női gyorsstafétában is" – árulta el botránykönyveiről elhíresült Niki, aki ma már gyerekekkel foglalkozik.

Forrás: Ulpius-ház

Amiko megjelent Szepesi Niki Én, a szexmániás című botránykönyve, az úszónő Szily Nórának vallott érzéseiről. "Újra akartam élni a múltat, aztán valahogy tudat alatt megjelent a vágy, hogy az emberekkel is megosszam azt, ami történt. Nagyon sok mindenen keresztülmentem, nem volt könnyű az életem. Nem egy tehetős családban nevelkedtem fel. Most jó, hogy a történetem másokat is érdekel, pedig nem nyertem se olimpiát, se világ-, se Európa-bajnokságot - vallotta. A teljes beszélgetést ITT olvashatod el.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.