Kiszabták a pénzbüntetést Oszter Sándor feleségére az ittas vezetésért

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
ittas vezetés pénz Failoni Donatella Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor feleségéről áprilisban derült ki, hogy ittasan balestetet okozott. Az ügye még nem zárult le, de a pénzbüntetést már kiszabták: ennyit kell fizetnie Failoni Donatellának.

Oszter Sándor ittas balesete után a felesége is hasonló szituációba került, Failoni Donatella szintén autóba ült miután alkoholt fogyasztott és balesetezett. Szerencsére semmilyen komoly sérülés nem történt, mindössze egy koccanás volt az egész, de ez elég volt ahhoz, hogy megállapítsák, a zongoraművész nem teljesen tisztán ült be az autóba.

Kiszabták a bírságot Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella ittas vezetése miatt Forrás: Facebook/Failoni Donatella

Ugyan csak egy pohár bort fogyasztott, de nálunk zéró tolerancia van, így természetesen nem kerüli el a büntetés sem a zongoraművészt. A Blikk belső információkra hivatkozva azt írja, a bírságot már ki is szabták a művésznőre: 300 ezer forintot kell fizetnie. Természetesen a jogosítványt is elveszik majd, de azt egyelőre nem tudni, hogy mennyi időre. A lap kereste Oszter Sándor feleségét, aki nyilatkozni nem akart, de elismerte a pénzbüntetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.